reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Claudia - taka skrzynia na zabawki to fajny pomysł:-D

Madzia - pokoik boski - normalnie zazdroszczę talentu, bo ja to takie dwie lewe ręce..
Te miśki mi się b. podobaja podobają - gdzie kupiłaś takie szablony?
A obrazek dla braciszka - słodki:-D

reklama
DSC07101.JPGDSC07100.JPGDSC07099.JPG

tez sie pochwale:) sciany są dziełem Tatuska:) niestety jeszcze nie kupilismy tych mebelków i mis nie wystrugał łózeczka wiekszego wiec efektem zmiany całego pokoiku Tomaszka pochwale sie w okolicy Bozego Narodzenia :)

Claudia - taka skrzynia na zabawki to fajny pomysł:-D

Madzia - pokoik boski - normalnie zazdroszczę talentu, bo ja to takie dwie lewe ręce..
Te miśki mi się b. podobaja podobają - gdzie kupiłaś takie szablony?
A obrazek dla braciszka - słodki:-D

kupiłam w hurtowni budowlanej - tzn. to jest studio dekoral + budowlanka a to w sumie nie szablon tylko naklejki z takiego jakiegoś materiału welurowego, i tam prawie każda część jest osobno np. główka, oczko, nóżka... tu masz przykład takiej naklejki tylko że na kontakt
Naklejki WELUROWE pod włączniki, kontakty !! (1290476528) - Aukcje internetowe Allegro
z resztą ja taką pod kontakt też mam tylko z samolotem, wcześniej pokazywałam zdjęcie:-)

Zobacz załącznik 295191Zobacz załącznik 295190Zobacz załącznik 295189

tez sie pochwale:) sciany są dziełem Tatuska:) niestety jeszcze nie kupilismy tych mebelków i mis nie wystrugał łózeczka wiekszego wiec efektem zmiany całego pokoiku Tomaszka pochwale sie w okolicy Bozego Narodzenia :)

b_iala - ściany są po prostu bajeczne, pięknie:tak:

Śliczne pokoiki macie, ach szkoda że ja dla dziecka mam tylko jakiś metr kwadratowy miejsca :-( czyli tyle ile łóżeczko zajmuje

Szkoda mi maluszka, ale co zrobić....tak bym chciała mu więcej miejsca poświęcić, ale to chyba jak będzie większy dopiero i jak wygramy w totka, żeby nowe meble tu kupić, albo zmienić mieszkanko

Madzia - fajny pomysł z tymi kontaktami, nawet lepiej, że to są nalepki a nie szablony do malowania:laugh2:

Biala - śliczne te ściany - masz zdolnego m.:-D

Claudia - pocieszę Cię, my też nie mamy osobnego pokoju dla Kamila, będzie z nami w sypialni, ale jakoś damy radę:-D

joasieńka-a ta maśc z vit a to ma jakąś nazwę???Ja używałam sudocremu...ale slyszałam ze go nie polecają bo jest nie za dobry dla dzieci.Wiec nie wiem ;(

reklama
Do góry