reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Claudia - taka skrzynia na zabawki to fajny pomysł:-D

Madzia - pokoik boski - normalnie zazdroszczę talentu, bo ja to takie dwie lewe ręce..
Te miśki mi się b. podobaja podobają - gdzie kupiłaś takie szablony?
A obrazek dla braciszka - słodki:-D

reklama
DSC07101.JPGDSC07100.JPGDSC07099.JPG

tez sie pochwale:) sciany są dziełem Tatuska:) niestety jeszcze nie kupilismy tych mebelków i mis nie wystrugał łózeczka wiekszego wiec efektem zmiany całego pokoiku Tomaszka pochwale sie w okolicy Bozego Narodzenia :)

Claudia - taka skrzynia na zabawki to fajny pomysł:-D

Madzia - pokoik boski - normalnie zazdroszczę talentu, bo ja to takie dwie lewe ręce..
Te miśki mi się b. podobaja podobają - gdzie kupiłaś takie szablony?
A obrazek dla braciszka - słodki:-D

kupiłam w hurtowni budowlanej - tzn. to jest studio dekoral + budowlanka a to w sumie nie szablon tylko naklejki z takiego jakiegoś materiału welurowego, i tam prawie każda część jest osobno np. główka, oczko, nóżka... tu masz przykład takiej naklejki tylko że na kontakt
Naklejki WELUROWE pod włączniki, kontakty !! (1290476528) - Aukcje internetowe Allegro
z resztą ja taką pod kontakt też mam tylko z samolotem, wcześniej pokazywałam zdjęcie:-)

Zobacz załącznik 295191Zobacz załącznik 295190Zobacz załącznik 295189

tez sie pochwale:) sciany są dziełem Tatuska:) niestety jeszcze nie kupilismy tych mebelków i mis nie wystrugał łózeczka wiekszego wiec efektem zmiany całego pokoiku Tomaszka pochwale sie w okolicy Bozego Narodzenia :)

b_iala - ściany są po prostu bajeczne, pięknie:tak:

Śliczne pokoiki macie, ach szkoda że ja dla dziecka mam tylko jakiś metr kwadratowy miejsca :-( czyli tyle ile łóżeczko zajmuje

Szkoda mi maluszka, ale co zrobić....tak bym chciała mu więcej miejsca poświęcić, ale to chyba jak będzie większy dopiero i jak wygramy w totka, żeby nowe meble tu kupić, albo zmienić mieszkanko

Madzia - fajny pomysł z tymi kontaktami, nawet lepiej, że to są nalepki a nie szablony do malowania:laugh2:

Biala - śliczne te ściany - masz zdolnego m.:-D

Claudia - pocieszę Cię, my też nie mamy osobnego pokoju dla Kamila, będzie z nami w sypialni, ale jakoś damy radę:-D

joasieńka-a ta maśc z vit a to ma jakąś nazwę???Ja używałam sudocremu...ale slyszałam ze go nie polecają bo jest nie za dobry dla dzieci.Wiec nie wiem ;(

reklama
Do góry