... ja jestem na nie zdecydowana mimo wszystko
... jakoś podchodzę do tego pozytywnie, poza tym byłam ostatnio w sklepie i widział na żywo wszystkie elementy i wszystko grało :-)
Narazie lóżko zamawiamy tak jak pisałam na ogolnym, a z komodą zobaczymy :-)
Klaudoos-dzięki za info,Po Swiętach się rozejrzę i kupię paczkę,będę wiedziala co brać,bo moze być parę rodzajów i zbaranieje...akurat otworzyli jakiś czas temu rossmana ale jeszcze mnie tam nie zanoisło..........
Blondi-pisałaś ze byliście na zakupkach w realu-i co są te 2 paki dla maluszków??pajace,body a jak są to gatunkowo niezłe czy darować sobie??
Zaraz wstawie fotoski z zakupków, szczerze przeszłam cały regał dla dzieci i żadnych dwupaków ani pajaców nie widziałam, ale tez szczególnie się nie rozglądałam za tym co piszesz bo o tej promocji nie słyszałam:-( ale ceny reala nie przyciągaja niestety...
Kochane widziałam w realu 11 pieluch tetrowych za 25zł to drogo czy tanio? Mi wydaje się tanio, ale zapakowane były więc może materiał jakiś niewskazany dla maluchów, proszę o rady doświadczonych mam :-)
Claudia4you - ja narazie nie będę kupowała niczego do skóry synusia, bo pani na SR powiedziała, że nie warto robić żadnych zestawów kapielowych i natłuszczających przed narodzeniem bo może byc tak, że dziecko będzie uczulone na to i co wtedy cały zestaw za tyle kasy pójdzie do wyrzucenia, mnie osobiście nie stać na takie rewelacje, a może będzie miało dziecko skóre tlustą, własną ochrone skóra wytwarza i nie trzeba jej pomagać, ale to tylko moje zdanie:-) Zawsze połoznych po urodzeniu mozna zapytać czym pielegować one ocenią skóre maleństwa i doradzą:-)
Oto zestaw jaki kupiłam: body z polara, rajstopki, skapetusie z grzechotką i smoczki 0-3m
A takie skarpetusie i zestaw na ciepłe dni (68 rozm) w Biedronce kiedyś:
W ikei ramka -"niby klisza" na zdjęcia z USG maż już się tak uparł, ze musielismy wziąść, najpierw chciał antyramę, ale teraz spodobała mu się ta oto klisza: