reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

dzieki, poki co jeszcze zagracony *******ami, ale jak przyjdzie na swiat to zostawie to co najwazniejsze na wierzchu a reszta do schowania.. teraz mi sie jeszcze nie chce;)

reklama
joasiab-cudeńka,cudeńka i jeszcze raz cudeńka:)
Ja to mam pecha o jak sobie już jakąś aukcję upatrzę to powyżej 300zl się kończy:(
Biala-Pozazdrościć tylko ze masz w czym wybierać.........Ja tylko mogę poszaleć jak pojedziemy do mamy do wawy.....a i też nie zawsze....bo jak jedziemy na niedzielę ,albo w sobotę w południe to już pozamiatane.wszystko zamknięte i nie ma gdzie chodzić poszperać....a tak to mi co najmniej pół dnia schodzi,bo w roznych częściach miasta.Ale jak wracam ze zdobyczami to ..............uśmiech od ucha do ucha.
jakiś czas temu upolowalam m super koszulę do garnituru hugo bossa nową za 20zł he he i Nowy polar z metkami za 10,więc grzech bylo nie kupić.Dawno juz nie latalam........

joasiab naprawde swietny ten zestawik! Ja tez byłam nastawiona ze jak bedzie chłopiec to bede kombinowac z takimi zestawami, ale skoro okazało sie z dziewczynka, to ciuszków mam ful i już nie musze nic kupowac-chociaz i tak nie moge sie powstrzymac i czasem sie co skusze!

kurcze wy tu sie chwalicie tymi ubrankami .. a ja jeszcze w lesie.. to znaczy ubranka wszytsko mam tylko ze u mamy... niewiem jeszcze co musze dokupic .. :/ kurcze wydaje mi sie ze jeszcze mam czas.. a znajac mnie to jak tylko przywioze to zaraz bede prac i prasowac.. wiec chce sie wstrzymac jeszcze do konca listopada zeby to było wszystko pachnące :)

Ja mam podobnie. Wszystko jeszcze w piwnicy leży :baffled: Ale zamierzam zabrać się za pranie i prasowanie zaraz na początku listopada, bo wiem, że tak szybko nie uda mi się przebrnąć przez prasowanie :no: Na co dzień się nie wyrabiam, a co dopiero jak zacznę hurtowo prać malusie ciuszki :dry:

Joasia, piękne ubranka kupiłaś :tak: Zestaw bombowy. Gratuluję.

Klaudos, fajny pokoik :tak: W tej szafie to już są kosmetyki dla maluszka?

klaudoss-piękny to malo powiedziane...R E W E L A C J A ! ! !
Upatrzyłam sobie aukcję z karuzelką taką jak kupiłaś Szymusiowi,do ostatniego dnia było z 60 zł(nowa nieużywana) a później jak si,ę zaczęło ,tak się skończylo na 146zł plus przesylka??? hmm myślę ze można taniej....ale ludzie rywalizują ze sobą

no mi sie trafila za 92 chyba plus przesylka.. jest rewelacyjna;) wlaczamy ja co 2 dni siadamy i mowimy ze chcemy juz malego by byl z nami.. jeszcze ok 2 miesiecy... ale leci to! szkoda tylko,że RIBI nie napisze ze byla na tancu brzucha;) jakos brakowalo mi wczoraj tego ;)

reklama
Do góry