reklama
martusia29
Fanka BB :)
joasiab-cudeńka,cudeńka i jeszcze raz cudeńka
Ja to mam pecha o jak sobie już jakąś aukcję upatrzę to powyżej 300zl się kończy
Biala-Pozazdrościć tylko ze masz w czym wybierać.........Ja tylko mogę poszaleć jak pojedziemy do mamy do wawy.....a i też nie zawsze....bo jak jedziemy na niedzielę ,albo w sobotę w południe to już pozamiatane.wszystko zamknięte i nie ma gdzie chodzić poszperać....a tak to mi co najmniej pół dnia schodzi,bo w roznych częściach miasta.Ale jak wracam ze zdobyczami to ..............uśmiech od ucha do ucha.
jakiś czas temu upolowalam m super koszulę do garnituru hugo bossa nową za 20zł he he i Nowy polar z metkami za 10,więc grzech bylo nie kupić.Dawno juz nie latalam........
Ja to mam pecha o jak sobie już jakąś aukcję upatrzę to powyżej 300zl się kończy
Biala-Pozazdrościć tylko ze masz w czym wybierać.........Ja tylko mogę poszaleć jak pojedziemy do mamy do wawy.....a i też nie zawsze....bo jak jedziemy na niedzielę ,albo w sobotę w południe to już pozamiatane.wszystko zamknięte i nie ma gdzie chodzić poszperać....a tak to mi co najmniej pół dnia schodzi,bo w roznych częściach miasta.Ale jak wracam ze zdobyczami to ..............uśmiech od ucha do ucha.
jakiś czas temu upolowalam m super koszulę do garnituru hugo bossa nową za 20zł he he i Nowy polar z metkami za 10,więc grzech bylo nie kupić.Dawno juz nie latalam........
joasiab naprawde swietny ten zestawik! Ja tez byłam nastawiona ze jak bedzie chłopiec to bede kombinowac z takimi zestawami, ale skoro okazało sie z dziewczynka, to ciuszków mam ful i już nie musze nic kupowac-chociaz i tak nie moge sie powstrzymac i czasem sie co skusze!
kurcze wy tu sie chwalicie tymi ubrankami .. a ja jeszcze w lesie.. to znaczy ubranka wszytsko mam tylko ze u mamy... niewiem jeszcze co musze dokupic .. :/ kurcze wydaje mi sie ze jeszcze mam czas.. a znajac mnie to jak tylko przywioze to zaraz bede prac i prasowac.. wiec chce sie wstrzymac jeszcze do konca listopada zeby to było wszystko pachnące
Ja mam podobnie. Wszystko jeszcze w piwnicy leży Ale zamierzam zabrać się za pranie i prasowanie zaraz na początku listopada, bo wiem, że tak szybko nie uda mi się przebrnąć przez prasowanie Na co dzień się nie wyrabiam, a co dopiero jak zacznę hurtowo prać malusie ciuszki
Joasia, piękne ubranka kupiłaś Zestaw bombowy. Gratuluję.
Klaudos, fajny pokoik W tej szafie to już są kosmetyki dla maluszka?
iwi10
klaudoos fajny ten pokoik ja dopiero będę urządzać po porodzie, bo dopiero wtedy się przeprowadzam, a tak już bym chciała.
C
claudia4you
Gość
Zobacz załącznik 294162Zobacz załącznik 294163zdjecia zrobione telefonem wiec jakość kiepska i brak efektu real ja mam komodę z ikei za 200zl IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 3 szuflady i jest super, w tym samym kolorze mam łóżeczko i regały. komodę taka mam tez w sypialnie tylko szersza na 6 szuflad i śluzy nam 2 lata jest pakowna.. tak wiec polecam
super pokoiczek na prawdę - zazdroszczę ;-)
martusia29
klaudoss-piękny to malo powiedziane...R E W E L A C J A ! ! !
Upatrzyłam sobie aukcję z karuzelką taką jak kupiłaś Szymusiowi,do ostatniego dnia było z 60 zł(nowa nieużywana) a później jak si,ę zaczęło ,tak się skończylo na 146zł plus przesylka??? hmm myślę ze można taniej....ale ludzie rywalizują ze sobą
Upatrzyłam sobie aukcję z karuzelką taką jak kupiłaś Szymusiowi,do ostatniego dnia było z 60 zł(nowa nieużywana) a później jak si,ę zaczęło ,tak się skończylo na 146zł plus przesylka??? hmm myślę ze można taniej....ale ludzie rywalizują ze sobą
no mi sie trafila za 92 chyba plus przesylka.. jest rewelacyjna wlaczamy ja co 2 dni siadamy i mowimy ze chcemy juz malego by byl z nami.. jeszcze ok 2 miesiecy... ale leci to! szkoda tylko,że RIBI nie napisze ze byla na tancu brzucha jakos brakowalo mi wczoraj tego
reklama
Madlen80
klaudoos super pokoik