reklama
C
claudia4you
Gość
Ja jeszcze będę czekać na to :
dzinsowe ogrodniczki na 2 do 3 lat w Spodnie i spodenki - Szafka.pl - te ogrodniczki pożyczę kuzynce a potem najwyżej mi odda
karuzela w Dla niemowląt - Szafka.pl
MEXX brązowa kurteczka 62cm w Kurteczki - Szafka.pl
spodnie sztruks w Spodnie i spodenki - Szafka.pl
czapka na 0 do 6 m w Nakrycia głowy - Szafka.pl
jednak się zdecydowałam na tą karuzelke
Wszystko już zamówione, czekam tylko na przesyłki
dzinsowe ogrodniczki na 2 do 3 lat w Spodnie i spodenki - Szafka.pl - te ogrodniczki pożyczę kuzynce a potem najwyżej mi odda
karuzela w Dla niemowląt - Szafka.pl
MEXX brązowa kurteczka 62cm w Kurteczki - Szafka.pl
spodnie sztruks w Spodnie i spodenki - Szafka.pl
czapka na 0 do 6 m w Nakrycia głowy - Szafka.pl
jednak się zdecydowałam na tą karuzelke
Wszystko już zamówione, czekam tylko na przesyłki
ariska
Fanka BB :)
ariska
madzia6485
kashyaa, ariska, niusia87 - śliczne rzeczy dla maluszków już macie, ja jeszcze na razie jestem w polu z ubrankami i kosmetykami dla bobaska;-)
joasiab również fajne rzeczy ci się udało wyrwać i to za całkiem fajne ceny
claudia4you Twoje zakupy też są świetne i ceny też fajne
tak jak widać na zdjęciach na razie tylko żółty, a co wyjdzie dalej to zobaczymy:-)
a pokoiki zaraz sobie przejrzę bo jakoś wcześniej musiałam przegapić tego linka bo nie widziałam tej stronki
joasiab również fajne rzeczy ci się udało wyrwać i to za całkiem fajne ceny
claudia4you Twoje zakupy też są świetne i ceny też fajne
madzia a do tej zieleni to jakie planujesz kolorki? bo ja chce zrobić zielony pokoik do tego trochę żółci, niebieskiego i może czerwień.
Swoją drogą podaję linka do moich inspiracji na pokoje dziecięce (już wcześniej podawalam ale nie wiem czy widzialaś)
POKOJE DLA DZIECI - zdjęcia - dołączcie jak macie - Wnętrza - Forum.Muratordom.pl
tak jak widać na zdjęciach na razie tylko żółty, a co wyjdzie dalej to zobaczymy:-)
a pokoiki zaraz sobie przejrzę bo jakoś wcześniej musiałam przegapić tego linka bo nie widziałam tej stronki
C
claudia4you
Gość
Ja mówię tak - lepiej mieć za dużo niż za mało
A poza tym, wszystko co mam do oddania potem oddam, swoje rzeczy schowam i będę mieć na ZAŚ - ponieważ chce mieć dwójkę dzieci, a nie tylko jedno :-)
Więc małemu nie żałuję tych rzeczy.
A poza tym, wszystko co mam do oddania potem oddam, swoje rzeczy schowam i będę mieć na ZAŚ - ponieważ chce mieć dwójkę dzieci, a nie tylko jedno :-)
Więc małemu nie żałuję tych rzeczy.
A ja wylicytowałam znowu koszulę dla Tomcia
49* COCCODRILLO * modna koszula w paski * 3/6 m (1270689820) - Aukcje internetowe Allegro
49* COCCODRILLO * modna koszula w paski * 3/6 m (1270689820) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
modlicha83
Super ciuszki "upolowałyście"
Kashyaa - wszystko takie "sweet" ..
Kashyaa - wszystko takie "sweet" ..