reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

No, więc tak, jak obiecywałam przed weekendem - dostałam w końcu paczkę , więc chwalę się rzeczami dla Synka:) :cool2:

1. Zestaw do łóżeczka, które jest jeszcze złożone, więc prezentuję na swoim;-) Ochraniacz, kołderka i śpiworek.
2. Ręczniczek z kapturkiem w zestawie z myjką.
3. Kilka ubranek na późniejszy okres.
4. Kocyk.
5. Zestaw przyborów do kąpieli i nie tylko :-)
6. Śpiworek.
7. Kombinezon na wyjście (z dziurą między nóżkami na pas w aucie).
8. Zestaw butelek (chyba za dużo, ale babcia kupiła te trzy bez opakowania za grosze, więc są).

Załączniki

• DSCI0131.JPG
    DSCI0131.JPG
    28,1 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCI0133.JPG
    DSCI0133.JPG
    29 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCI0135.JPG
    DSCI0135.JPG
    34,7 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCI0136.JPG
    DSCI0136.JPG
    31,3 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCI0129.JPG
    DSCI0129.JPG
    43,8 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCI0130.JPG
    DSCI0130.JPG
    31,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCI0132.JPG
    DSCI0132.JPG
    27,2 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCI0134.JPG
    DSCI0134.JPG
    38,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Ostatnia edycja:
jeszcze muszę siebie zaopatrzyć (torbę do szpitala)
BO tez jestem w lesie-szlafrok jak miałam kupic w biedronce,to juz nie było i nie kupiłam do tej pory...ani nic....

Ciuszki rzeczywiście są słodkie. Niestety najbardziej te dla dziewczynek. Ja na początku liczyłam na dziewuszkę i kilka razy dałam się ponieść w sklepie. Kupiłam np. taki kostiumik kąpielowy, ale podoba mi się tak bardzo, że zostawiam go sobie i liczę, że Jaś kiedyś doczeka się siostrzyczki ;-)

Załączniki

• DSCI0137.jpg
    DSCI0137.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry