reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
madzia super to wygląda, uwielbiam kolor zielony na ścianach. Jakbysmy mieli osobny pokoik dla naszego maluszka tez by byl zielony ale niestety mamy tylko malutki kącik na łóżeczko póki co:/ też się zastanawiam jak chodziarz ten mały kawałek ściany nad łóżeczkiem udekorować bo narazie tam wisi tablica korkowa z układem okresowym pierwiastków chemicznych (lol) i kilkoma zdjęciami. musze pomyslec jak to wykorzystac.

a co do tetrówek to moja koleżanka też sie uparła że na dzień będzie zakładać córci i nie powiem przez pierwszych pare tyg była wytrwała, prała co dzień, prasowała ale zrezygnowała bo sie biedna zaharowywała i wcale nie było zdrowiej bo mała dostała mega odparzeń ani taniej bo dzień w dzień pralka chodziła, ale wiadomo że to każdego indywidualna decyzja:) ja wiem że będę używać pampersów

a oto nasze łózio dla Szymonka:

ł

do tego kupilismy dodatkowo karuzelę:

karuzelka.jpg

Widzę, że zieleń w modzie. Ja mam ogólnie od roku pomalowany pokój na zielono i nie zamierzam zmieniać. Dodam tylko jakieś kwiatki żółte i półkę i pokoik gotowy. Nie zamierzam szaleć. I tak przez najbliższy okres moja niunia będzie spała w łóżeczku w sypialni. Pozdrawiam

reklama
rewelacja!! podoba mi sie pomysł na mebleki... :) kurcze pomysł i wykonanie nadaje sie do dekoratorni !! :) jak bede miała ten nieszczescny aparat zamieszcze fotke pokoju tomaszka...

Do góry