reklama
madzia6485
Fanka BB :)
madzia ale zdolniacha z Ciebie Ja też niebawem zaczynam robić pokoik syncia....powiedz tylko co to za kolor zielony? Czy to "aplejska ląka"?
kolorek który jest na ścianie to "Zieleń Amazonii" dekorala
Dziękuję za miłe słowa i cieszę się że wam się podoba:-)
madzia a do tej zieleni to jakie planujesz kolorki? bo ja chce zrobić zielony pokoik do tego trochę żółci, niebieskiego i może czerwień.
Swoją drogą podaję linka do moich inspiracji na pokoje dziecięce (już wcześniej podawalam ale nie wiem czy widzialaś)
POKOJE DLA DZIECI - zdjęcia - dołączcie jak macie - Wnętrza - Forum.Muratordom.pl
Swoją drogą podaję linka do moich inspiracji na pokoje dziecięce (już wcześniej podawalam ale nie wiem czy widzialaś)
POKOJE DLA DZIECI - zdjęcia - dołączcie jak macie - Wnętrza - Forum.Muratordom.pl
madzia super to wygląda, uwielbiam kolor zielony na ścianach. Jakbysmy mieli osobny pokoik dla naszego maluszka tez by byl zielony ale niestety mamy tylko malutki kącik na łóżeczko póki co:/ też się zastanawiam jak chodziarz ten mały kawałek ściany nad łóżeczkiem udekorować bo narazie tam wisi tablica korkowa z układem okresowym pierwiastków chemicznych (lol) i kilkoma zdjęciami. musze pomyslec jak to wykorzystac.
a co do tetrówek to moja koleżanka też sie uparła że na dzień będzie zakładać córci i nie powiem przez pierwszych pare tyg była wytrwała, prała co dzień, prasowała ale zrezygnowała bo sie biedna zaharowywała i wcale nie było zdrowiej bo mała dostała mega odparzeń ani taniej bo dzień w dzień pralka chodziła, ale wiadomo że to każdego indywidualna decyzja ja wiem że będę używać pampersów
a co do tetrówek to moja koleżanka też sie uparła że na dzień będzie zakładać córci i nie powiem przez pierwszych pare tyg była wytrwała, prała co dzień, prasowała ale zrezygnowała bo sie biedna zaharowywała i wcale nie było zdrowiej bo mała dostała mega odparzeń ani taniej bo dzień w dzień pralka chodziła, ale wiadomo że to każdego indywidualna decyzja ja wiem że będę używać pampersów
Widzę, że zieleń w modzie. Ja mam ogólnie od roku pomalowany pokój na zielono i nie zamierzam zmieniać. Dodam tylko jakieś kwiatki żółte i półkę i pokoik gotowy. Nie zamierzam szaleć. I tak przez najbliższy okres moja niunia będzie spała w łóżeczku w sypialni. Pozdrawiam
reklama