reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

claudia ciuszki super.. ja własnie dla tomka takie paczki z allegro zamawiłam.. teraz to juz niestety jest zaduzy i mozna trafic na bardzo zniszczone .. ale jak był taki malutki to ubranka jak nóweczki poprzychodziły :) a nie które nawet z metkami :)

reklama
Super te ciuszki z allegro. Ja dzisiaj na zakupach kupiłam 4 body bo były tanie. A tak to już oprócz kosmetyków i pieluch mamy wszystko, a jeszcze materac do łóżeczka. Od was dużo sie dowiedziałam podczytując wszystko co piszecie;-) Na początku byłam przerażana tym wszystkim a teraz jak już większość jest zorganizowane to czuje spokój:happy:

Ja robię już listę co trzeba kupić dla małego, żeby potem było łatwiej mi na początku

a nie wiem jeszcze ile pie;uch tetrowych kupić....

ja mam okolo 20. moze to byc za duzo. ale kolezanka mialam 10 i dokupila 10 bo maly czesto siusial podczas przebierania wiec ratowala sie tetrowkami.. ja bede uzywala do kapieli i pod glowke, do przewijania wiec mysle ze te 20 to optymalna liczba

ja mam okolo 20. moze to byc za duzo. ale kolezanka mialam 10 i dokupila 10 bo maly czesto siusial podczas przebierania wiec ratowala sie tetrowkami.. ja bede uzywala do kapieli i pod glowke, do przewijania wiec mysle ze te 20 to optymalna liczba

Aha ja nie wiem czy po domku mu nie zakładać tetrówek i na to bawełniane majteczki, zamiast pampersów
A pampersy to na wyjście albo na wieczór

No ja mam już 25 w tym 5 z pieskami kolorowe, bo maniaczka ze mnie z motywami psimi. I 6 flanelowych. Myślę że na razie starczy. Ciuszków też już mam dużo i teraz stwierdziłam że kupuje to co mi się bardzo będzie podobać lub jakiś fajny motyw psi. Oczywiście nie mogłam odpuścić Reksia i kupiłam body z nim to taka kultowa bajka:-)

No, patrzę się czy to nie będzie większa oszczędność dla nas - zobaczymy na początku spróbuję a jak nie będę wyrabiać to przejdę na pampersy

reklama
Ja chcę stosować tetrówki, a na noc i wyjście pampki jakieś. I to nie koniecznie ze względów ekonomicznych ale raczej ekologicznych. Jednak na same tetry się nie zdecyduję ale zamiennie czemu nie, moja przyjaciółka zastosowała i wiem że się da. A nie piorę ja tylko pralka ,a prasować lubię.

Do góry