reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

claudia ciuszki super.. ja własnie dla tomka takie paczki z allegro zamawiłam.. teraz to juz niestety jest zaduzy i mozna trafic na bardzo zniszczone .. ale jak był taki malutki to ubranka jak nóweczki poprzychodziły :) a nie które nawet z metkami :)

reklama
Super te ciuszki z allegro. Ja dzisiaj na zakupach kupiłam 4 body bo były tanie. A tak to już oprócz kosmetyków i pieluch mamy wszystko, a jeszcze materac do łóżeczka. Od was dużo sie dowiedziałam podczytując wszystko co piszecie;-) Na początku byłam przerażana tym wszystkim a teraz jak już większość jest zorganizowane to czuje spokój:happy:

Ja robię już listę co trzeba kupić dla małego, żeby potem było łatwiej mi na początku

a nie wiem jeszcze ile pie;uch tetrowych kupić....

ja mam okolo 20. moze to byc za duzo. ale kolezanka mialam 10 i dokupila 10 bo maly czesto siusial podczas przebierania wiec ratowala sie tetrowkami.. ja bede uzywala do kapieli i pod glowke, do przewijania wiec mysle ze te 20 to optymalna liczba

ja mam okolo 20. moze to byc za duzo. ale kolezanka mialam 10 i dokupila 10 bo maly czesto siusial podczas przebierania wiec ratowala sie tetrowkami.. ja bede uzywala do kapieli i pod glowke, do przewijania wiec mysle ze te 20 to optymalna liczba

Aha ja nie wiem czy po domku mu nie zakładać tetrówek i na to bawełniane majteczki, zamiast pampersów
A pampersy to na wyjście albo na wieczór

No ja mam już 25 w tym 5 z pieskami kolorowe, bo maniaczka ze mnie z motywami psimi. I 6 flanelowych. Myślę że na razie starczy. Ciuszków też już mam dużo i teraz stwierdziłam że kupuje to co mi się bardzo będzie podobać lub jakiś fajny motyw psi. Oczywiście nie mogłam odpuścić Reksia i kupiłam body z nim to taka kultowa bajka:-)

No, patrzę się czy to nie będzie większa oszczędność dla nas - zobaczymy na początku spróbuję a jak nie będę wyrabiać to przejdę na pampersy

reklama
Ja chcę stosować tetrówki, a na noc i wyjście pampki jakieś. I to nie koniecznie ze względów ekonomicznych ale raczej ekologicznych. Jednak na same tetry się nie zdecyduję ale zamiennie czemu nie, moja przyjaciółka zastosowała i wiem że się da. A nie piorę ja tylko pralka ,a prasować lubię.

Do góry