reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

modlicha super ubranka!!!!!! bardzo misie podobaja
martus- moj maz stwierdzil ze fajniejsza jest wyspa marzen;) bo mlpki sie ruszaja;) zobacz posty wyzej Ribi wyslala link z prezentacja demo!

reklama
modlicha - uroczy zestaw ciuszków, a te sweterki...mmm... będziesz miała małego przystojniaka

martusia - karuzela rewelacja, żeby nie jej cena też bym pomyślała o takiej, ale może przy następnym maleństwie :-)

Dzięki dziewczyny!! :-)

Mam nadzieję, że mojemu też się spodobają - wczoraj już spał jak zamówiłam, a dziś rano nie było kiedy się pochwalić...

A jeśli chodzi o karuzele, to mi się podobają, ale na razie nie będę kupować, bo może ktoś sprezentuje... A z drugiej str to chyba gdzieś czytałam albo słyszałam, że dzieciaczki nie koniecznie lubią te karuzele:no: już sama nie wiem...

Dzięki dziewczyny!! :-)

Mam nadzieję, że mojemu też się spodobają - wczoraj już spał jak zamówiłam, a dziś rano nie było kiedy się pochwalić...

A jeśli chodzi o karuzele, to mi się podobają, ale na razie nie będę kupować, bo może ktoś sprezentuje... A z drugiej str to chyba gdzieś czytałam albo słyszałam, że dzieciaczki nie koniecznie lubią te karuzele:no: już sama nie wiem...
to prawda.. ja mam np beke z mojego meza bo kupilam pozytywke krolika zeby wlaczac brzuszkowi jak maly kopie zbyt dlugo;) a moj mezus siada w fotelu i sam sobie wlacza. wczoraj przyszla ta karuzela a on zly ze jeszcze baterii nie ma bo on che sie nia pobawic;)

Ja to na pewno kupię moim chłopcom klocki LEGO
Bo wiem wtedy, że będę ich mieć z głowy :-D
Już widzę małego i dużego jak się bawią - nie mogę się doczekać.
Mój W podobno na punkcie LEGO miał fioła jako dziecko - a ja też lubiłam układać ....

laptop fajny :-)
Jasiek miał trochę bardziej prymitywny, ale niestety rozwalił an tyle, że już połowa klawiszy nie działa.. ale dość fajny był... no i klapka od baterii odpadła

teraz jedna z ulubionych zabawek jest taka kostka:
EDUKACYJNA ZABAWKA INTERAKTYWNA SUPER KOSTKA 6w1 (1260961891) - Aukcje internetowe Allegro

ma dużo opcji, Jasiek jeszcze nie wszystkie opanował.
na razie najfajniesze sa takie melidyjki, które się zmienia, jest ich z 10, sa dośc przyjemne dla ucha i skoczne. zawsze rano przynosi, włącza i tańczy sobie przy nich :-D

no i teraz w końcu zaczyna się klockami bawić - ustawia wieże i jest strzy tym strasznie dumny z siebie :-D
musze mu kupić jakies klocki drewniane, które można jedna na drugich ustawiać

ale super zestaw ubranek!!! :-D :-)

reklama
Do góry