reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

modlicha super ubranka!!!!!! bardzo misie podobaja
martus- moj maz stwierdzil ze fajniejsza jest wyspa marzen;) bo mlpki sie ruszaja;) zobacz posty wyzej Ribi wyslala link z prezentacja demo!

reklama
modlicha - uroczy zestaw ciuszków, a te sweterki...mmm... będziesz miała małego przystojniaka

martusia - karuzela rewelacja, żeby nie jej cena też bym pomyślała o takiej, ale może przy następnym maleństwie :-)

Dzięki dziewczyny!! :-)

Mam nadzieję, że mojemu też się spodobają - wczoraj już spał jak zamówiłam, a dziś rano nie było kiedy się pochwalić...

A jeśli chodzi o karuzele, to mi się podobają, ale na razie nie będę kupować, bo może ktoś sprezentuje... A z drugiej str to chyba gdzieś czytałam albo słyszałam, że dzieciaczki nie koniecznie lubią te karuzele:no: już sama nie wiem...

Dzięki dziewczyny!! :-)

Mam nadzieję, że mojemu też się spodobają - wczoraj już spał jak zamówiłam, a dziś rano nie było kiedy się pochwalić...

A jeśli chodzi o karuzele, to mi się podobają, ale na razie nie będę kupować, bo może ktoś sprezentuje... A z drugiej str to chyba gdzieś czytałam albo słyszałam, że dzieciaczki nie koniecznie lubią te karuzele:no: już sama nie wiem...
to prawda.. ja mam np beke z mojego meza bo kupilam pozytywke krolika zeby wlaczac brzuszkowi jak maly kopie zbyt dlugo;) a moj mezus siada w fotelu i sam sobie wlacza. wczoraj przyszla ta karuzela a on zly ze jeszcze baterii nie ma bo on che sie nia pobawic;)

Ja to na pewno kupię moim chłopcom klocki LEGO
Bo wiem wtedy, że będę ich mieć z głowy :-D
Już widzę małego i dużego jak się bawią - nie mogę się doczekać.
Mój W podobno na punkcie LEGO miał fioła jako dziecko - a ja też lubiłam układać ....

laptop fajny :-)
Jasiek miał trochę bardziej prymitywny, ale niestety rozwalił an tyle, że już połowa klawiszy nie działa.. ale dość fajny był... no i klapka od baterii odpadła

teraz jedna z ulubionych zabawek jest taka kostka:
EDUKACYJNA ZABAWKA INTERAKTYWNA SUPER KOSTKA 6w1 (1260961891) - Aukcje internetowe Allegro

ma dużo opcji, Jasiek jeszcze nie wszystkie opanował.
na razie najfajniesze sa takie melidyjki, które się zmienia, jest ich z 10, sa dośc przyjemne dla ucha i skoczne. zawsze rano przynosi, włącza i tańczy sobie przy nich :-D

no i teraz w końcu zaczyna się klockami bawić - ustawia wieże i jest strzy tym strasznie dumny z siebie :-D
musze mu kupić jakies klocki drewniane, które można jedna na drugich ustawiać

ale super zestaw ubranek!!! :-D :-)

reklama
Do góry