reklama
modlicha83
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny!! :-)
Mam nadzieję, że mojemu też się spodobają - wczoraj już spał jak zamówiłam, a dziś rano nie było kiedy się pochwalić...
A jeśli chodzi o karuzele, to mi się podobają, ale na razie nie będę kupować, bo może ktoś sprezentuje... A z drugiej str to chyba gdzieś czytałam albo słyszałam, że dzieciaczki nie koniecznie lubią te karuzele już sama nie wiem...
Mam nadzieję, że mojemu też się spodobają - wczoraj już spał jak zamówiłam, a dziś rano nie było kiedy się pochwalić...
A jeśli chodzi o karuzele, to mi się podobają, ale na razie nie będę kupować, bo może ktoś sprezentuje... A z drugiej str to chyba gdzieś czytałam albo słyszałam, że dzieciaczki nie koniecznie lubią te karuzele już sama nie wiem...
C
claudia4you
Gość
I ja w końcu coś kupiłam dla Kamilka
Udało mi się wylicytować na allegro zestaw ubranek z przesyłką za 134 zł, ale jest tego sporo: SYNEK MAMUSI WIEK 0-3-6 M-CY_SUPER STAN_50 SZTUK (1266727344) - Aukcje internetowe Allegro
Jak się Wam podobają?
Super ciuszki :-)
troszkę tego nawet jest,
dobrze że ja dużo dostałam...ale i tak dokupiłam kilka
to prawda.. ja mam np beke z mojego meza bo kupilam pozytywke krolika zeby wlaczac brzuszkowi jak maly kopie zbyt dlugo a moj mezus siada w fotelu i sam sobie wlacza. wczoraj przyszla ta karuzela a on zly ze jeszcze baterii nie ma bo on che sie nia pobawicDzięki dziewczyny!! :-)
C
claudia4you
Gość
Ja to na pewno kupię moim chłopcom klocki LEGO
Bo wiem wtedy, że będę ich mieć z głowy
Już widzę małego i dużego jak się bawią - nie mogę się doczekać.
Mój W podobno na punkcie LEGO miał fioła jako dziecko - a ja też lubiłam układać ....
Bo wiem wtedy, że będę ich mieć z głowy
Już widzę małego i dużego jak się bawią - nie mogę się doczekać.
Mój W podobno na punkcie LEGO miał fioła jako dziecko - a ja też lubiłam układać ....
Dominika81
Fanka BB :)
laptop fajny :-)
Jasiek miał trochę bardziej prymitywny, ale niestety rozwalił an tyle, że już połowa klawiszy nie działa.. ale dość fajny był... no i klapka od baterii odpadła
teraz jedna z ulubionych zabawek jest taka kostka:
EDUKACYJNA ZABAWKA INTERAKTYWNA SUPER KOSTKA 6w1 (1260961891) - Aukcje internetowe Allegro
ma dużo opcji, Jasiek jeszcze nie wszystkie opanował.
na razie najfajniesze sa takie melidyjki, które się zmienia, jest ich z 10, sa dośc przyjemne dla ucha i skoczne. zawsze rano przynosi, włącza i tańczy sobie przy nich
no i teraz w końcu zaczyna się klockami bawić - ustawia wieże i jest strzy tym strasznie dumny z siebie
musze mu kupić jakies klocki drewniane, które można jedna na drugich ustawiać
ale super zestaw ubranek!!! :-)
Jasiek miał trochę bardziej prymitywny, ale niestety rozwalił an tyle, że już połowa klawiszy nie działa.. ale dość fajny był... no i klapka od baterii odpadła
teraz jedna z ulubionych zabawek jest taka kostka:
EDUKACYJNA ZABAWKA INTERAKTYWNA SUPER KOSTKA 6w1 (1260961891) - Aukcje internetowe Allegro
ma dużo opcji, Jasiek jeszcze nie wszystkie opanował.
na razie najfajniesze sa takie melidyjki, które się zmienia, jest ich z 10, sa dośc przyjemne dla ucha i skoczne. zawsze rano przynosi, włącza i tańczy sobie przy nich
no i teraz w końcu zaczyna się klockami bawić - ustawia wieże i jest strzy tym strasznie dumny z siebie
musze mu kupić jakies klocki drewniane, które można jedna na drugich ustawiać
ale super zestaw ubranek!!! :-)
reklama