Straciatella strasznie mi sie podobaja aranzacje z baldachimem, ale my zrezygnowalismy z takiego zakupu ze wzgledu na kurz jaki sie osadza. Nie mam zamiaru trzymac dziecka w sterylnych warunkach, ale jakos tak nie jestem do konca przekonana. Choc nie powiem fajnie byloby miec piekny duzy pokoj z lozeczkiem na srodku i wystrojem rodem gwiazdy z hollywood . Ale sie rozmarzylam...gdybyscie zobaczyly moje wyobrazenia sprzed kilku lat a rzeczywistosc jaka mnie dopadla
reklama
Sensique nam wlasnie mowili w szkole rodzenia, ze jak chcesz miec awaryjnie, aby pobudzic piersi do laktacji to zeby kupic wlasnie taki za 20zl. Mowili tez, ze one sie przydaja jak musisz w pozniejszym okresie ciazy wyjsc tylko na chwilke np. na dwie godzinki.
Kupujecie lub macie juz zakupione poduszki/rogale do karmienia? Ja kupilam do spania tego duzego rogala, ale caly srodek sie zbil i nie nadaje sie juz do nieczego. Jedynie co to moj pies zrobil sobie z tego kojec. Zastanawiam sie czy kupic mala poduszke do karmienia, ale troche zal mi pieniedzy i nie jestem pewna czy sie przyda.
Kupujecie lub macie juz zakupione poduszki/rogale do karmienia? Ja kupilam do spania tego duzego rogala, ale caly srodek sie zbil i nie nadaje sie juz do nieczego. Jedynie co to moj pies zrobil sobie z tego kojec. Zastanawiam sie czy kupic mala poduszke do karmienia, ale troche zal mi pieniedzy i nie jestem pewna czy sie przyda.
Ostatnia edycja:
sylwuskavol
Fanka BB :)
Mam mały rogal, ale rzadko używalam, choć jest bardzo wygodnie. Baldachim też mam i mi się podoba. Z tym osadzającym kurzem to trochę przesada. A przydaje się jak jest za jasno, albo żeby zasłonić trochę maluszka.
Laktator mam ręczny aventu i do okazjonalnego odciągania sprawdził się super.
Laktator mam ręczny aventu i do okazjonalnego odciągania sprawdził się super.
gabiczek
Witam! Sprzedaję ubranka po moim synku, stan idealny, bardzo tanio, zapraszam do kupowania
Przedmioty użytkownika piatkowa - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika piatkowa - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
annes88
Początkująca w BB
Mamy już dwójkę dzieci i myślimy z mężem nad trzecim – jak widać spodobało nam się. :-) W kwestii pielęgnacji dzieckaprzekonaliśmy się do produktów firmy OKT kids. Do tej porysprawdzały się bez zarzutu, wytrzymały wszelkie boje o zmianępieluchy i inne takie. Dlatego też jeśli zastanawiacie się nadproduktami tego rodzaju, to według mnie warto rozważyć ich zakup.
Ostatnia edycja:
reklama
xdorotaa
Witam mamy, jestem bb-mama czerwcowa 2012 i listopadowa 2014, prowadze grupe sprzedazowa na facebooku z ciuszkami po synku oraz ciuszkami po corce przyjaciolki... ceny bardzo okazyjne, gdyby ktoś był zainteresowany serdecznie zapraszam! Ponizej link:
https://www.facebook.com/groups/758052667550985/
https://www.facebook.com/groups/758052667550985/