U mnie pierwszymi zakupami to byl laktator i wozek od kolezanki po promocyjnej cenie. Kupilam laktator elektryczny ze sterylizatorem i on w pakiecie mial butelke. Druga dostalam w szkole rodzenia w wyprawce dla dziecka, wiec mi sie udalo . Na poczatku nie kupuje kosmetykow, poniewaz w roznych miejscach dostalam mini produkty jako forma wyprawki dla dziecka, wiec jestem zaopatrzona na caly miesiac . Okazalo sie, ze kupilismy tyle ubranek z mezem, ze nam sie do szafki nie mieszcza a nasza coreczka ma juz ubranka do roczku i bedzie lepiej ubrana niz my .
reklama
MonikaZgierz
Początkująca(y)
MonikaZgierz widze, ze kupilas wkladki laktacyjne z canpol i tak sie zastanawiam czy tez nie kupic, bo teraz w auchan widzialam, ze sa na promocji . Jeszcze jakies drugie sa, ale nie pamietam nazwy. Ja tez zakupilam produkty z Tommee Tippee .
Straciatella
Fanka BB :)
Monika - widzę zamiłowanie do tommee tippee Ja uwielbiam tą marke - planuje kupić zestaw startowy z laktatorem, ciekawe czy się sprawdzi :-)
Właśnie zakupiłam łóżeczko ;-);-) Dębowe za 150 zł! ;-) Facet ma jeszcze kilkanaście sztuk, więc jakby co służę linkiem
Materac mam nowy, dokupie tylko pościel taką cudowną ... patchwork na allegro widziałam i jestem w niej zakochana.
Właśnie zakupiłam łóżeczko ;-);-) Dębowe za 150 zł! ;-) Facet ma jeszcze kilkanaście sztuk, więc jakby co służę linkiem
Materac mam nowy, dokupie tylko pościel taką cudowną ... patchwork na allegro widziałam i jestem w niej zakochana.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Sliczne!!! Planuje wrzucic zdjecie swojego lozeczka jak juz kupie materac i wloze posciel Jestem zakochana w moim i idealnie spelnia moje wyobrazenie jakie mialam Mam jeszcze kosz mojzesza tylko zdjecia mial maz na telefonie w kiepskiej jakosci i chyba usunal przypadkiem. Jak je znajde to tez zamieszcze. Kosz byl super zakupem, nowy, cena 50zl z posciela do niego i materacykiem plus dostalismy gratis nowa koldre i ochraniacz do lozeczka! Ja tez uwielbiam Tommee. Tippee w szkole rodzenia dostalam taka sama butelke z Avent i nie ma porownania. Ta z Aventu chyba mi sie nie przyda.
Ostatnia edycja:
Zakupy w szmateksie. Na razie tylko wyprane w zwyklym proszku bez prasowania
Załączniki
-
1394277376711.jpg22,7 KB · Wyświetleń: 135
-
1394277392081.jpg17,7 KB · Wyświetleń: 132
-
1394277402959.jpg22,5 KB · Wyświetleń: 145
-
1394277414565.jpg21,8 KB · Wyświetleń: 137
-
1394277425760.jpg18,1 KB · Wyświetleń: 138
-
1394277436762.jpg22,1 KB · Wyświetleń: 133
-
1394277453176.jpg21,8 KB · Wyświetleń: 124
-
1394277463669.jpg23,3 KB · Wyświetleń: 134
-
1394277475977.jpg27,7 KB · Wyświetleń: 133
-
1394277486677.jpg26,3 KB · Wyświetleń: 126
Dziewczyny, potrzebuje pomocy, poniewaz nie mam zbytnio dostepu do internetu a co za tym idzie nie moge szukac informacji.
Czy ktoras z Was dysponuje lista do szpitala dla mamy, gdzie jest podane ile sztuk czego kupic? Ewentualnie moze jakies swoje sugestie albo porady ile same zakupilyscie.... Chodzi mi o to ile zakupic podkladow poporodowych, na lozko , wkladek laktacyjnych itp.... Tak mniej wiecej.....Jak ktos ma lub chcialby mi cos poradzic to piszcie na priv bo po stronach bb tez kiepsko mi szukac z tego sprzetu, eh
Czy ktoras z Was dysponuje lista do szpitala dla mamy, gdzie jest podane ile sztuk czego kupic? Ewentualnie moze jakies swoje sugestie albo porady ile same zakupilyscie.... Chodzi mi o to ile zakupic podkladow poporodowych, na lozko , wkladek laktacyjnych itp.... Tak mniej wiecej.....Jak ktos ma lub chcialby mi cos poradzic to piszcie na priv bo po stronach bb tez kiepsko mi szukac z tego sprzetu, eh
reklama