reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Moje dzisiejsze zdobycze. Do kozaków, trampek i szpilek :-D

meg.jpgmegan.jpg

Załączniki

• meg.jpg
    meg.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 46
  • megan.jpg
    megan.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 41
Makao, cudowny kociak ! :)

Ja bym już coś kupiła, ale mąż mnie stopuje, że za wczesnie ;) Chociaż ostatnio stwierdził, że jednak trzeba jakoś rozłożyć zakupy w czasie, jest nadzieja ! W grudniu może dowiem się co tam pasożytuje, to zaczniemy robić jakieś zakupy :)

Ja jak tak sobie spisalam liste i policzylam z cenami na allegro ( od sprzedawcow rp-75 czy jakos tak i rodzyneczki)
To stwierdzilismy ze od grudnia powoli zaczynamy;-) Bo jak bysmy mieli czekac to bankructwo nas czeka. A tak to powoli to sie tego tak nie odczuje.

tak, wiem, jestem szalona :zawstydzona/y:
kupiłam wózek !!!
ale tylko dlatego że trafiłam się mega okazja i nawet jak zmienię zdanie to spokojnie ten sprzedam..
ustaliłam z mężem że jednak wózka z pompowanymi kołami nie kupuję bo mimo trzech pokoi i dwóch przedpokoi to miejsca nie mamy na taki wózek. więc nadal peg perego ale inny model, w zasadzie ten co już mieliśmy ale teraz z podwójnymi kołami
i tak kupiliśmy prawie nowy zestaw z fotelikiem:
Wózek Peg Perego Pliko Switch Compact Modular (2012) Wózki Wielofunkcyjne - 3w1 SzkrabShop.pl
ten z pierwszego zdjęcia kolor java (brazowo- srebrny)
spacerówka, gondola, fotelik, torba - wszystko za ok 800zł z kurierem :-D

tak, wiem, jestem szalona :zawstydzona/y:
kupiłam wózek !!!
ale tylko dlatego że trafiłam się mega okazja i nawet jak zmienię zdanie to spokojnie ten sprzedam..
ustaliłam z mężem że jednak wózka z pompowanymi kołami nie kupuję bo mimo trzech pokoi i dwóch przedpokoi to miejsca nie mamy na taki wózek. więc nadal peg perego ale inny model, w zasadzie ten co już mieliśmy ale teraz z podwójnymi kołami
i tak kupiliśmy prawie nowy zestaw z fotelikiem:
Wózek Peg Perego Pliko Switch Compact Modular (2012) Wózki Wielofunkcyjne - 3w1 SzkrabShop.pl
ten z pierwszego zdjęcia kolor java (brazowo- srebrny)
spacerówka, gondola, fotelik, torba - wszystko za ok 800zł z kurierem :-D

wariatka:pPPP

reklama
Do góry