reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Zgodnie z obietnica dodaje zdjęcia moich wczorajszych zakupów

ImageUploadedByForum BabyBoom1384548839.757946.jpg

ImageUploadedByForum BabyBoom1384548852.524368.jpg

ImageUploadedByForum BabyBoom1384548864.541894.jpg
Tylko ta tunikę zakupiłam w kolorze niebieskim, czerwonych nie bylo

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1384548839.757946.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1384548839.757946.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 78
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1384548852.524368.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1384548852.524368.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 72
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1384548864.541894.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1384548864.541894.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 69
tak, wiem, jestem szalona :zawstydzona/y:
kupiłam wózek !!!
ale tylko dlatego że trafiłam się mega okazja i nawet jak zmienię zdanie to spokojnie ten sprzedam..
ustaliłam z mężem że jednak wózka z pompowanymi kołami nie kupuję bo mimo trzech pokoi i dwóch przedpokoi to miejsca nie mamy na taki wózek. więc nadal peg perego ale inny model, w zasadzie ten co już mieliśmy ale teraz z podwójnymi kołami
i tak kupiliśmy prawie nowy zestaw z fotelikiem:
Wózek Peg Perego Pliko Switch Compact Modular (2012) Wózki Wielofunkcyjne - 3w1 SzkrabShop.pl
ten z pierwszego zdjęcia kolor java (brazowo- srebrny)
spacerówka, gondola, fotelik, torba - wszystko za ok 800zł z kurierem :-D

Piękny ten wózek, zakochałam się w nim!!! Gdzie Ty taką okazyjną cenę znalazłaś??? Jak by Ci się znudził to daj znać, chętnie odkupię :tak:

Widzę że zakupy pełną parą :D
szyszunia ty szczęściaro :D
Ptysiu również czekam na wiadomość jaka jest jakość kapturka, to też sobie zamówię :D
Wichurka czy to jest ten "rogal"pomoc do spania dla ciężarnych i do karmienia maluszka,dobrze widzę;> ? napisz czy faktycznie jest taki pomocny do spania bo się zastanawiam nad kupieniem :-)

Ostatnia edycja:
Piękny ten wózek, zakochałam się w nim!!! Gdzie Ty taką okazyjną cenę znalazłaś??? Jak by Ci się znudził to daj znać, chętnie odkupię :tak:

kupiłam to na allegro, dla synka też tylko MEGA okazje wyszukiwałam...
umówmy się że jak upatrzę ten sam zestaw w podobnej cenie to dam znać :) może ci się spodoba i kupisz ;-)
bo jeszcze będę się rozglądać za peg perego...
z peg perego jest tak że nie jest tak popularne jak MAXI COSI, MURA czy X-landery i na allegro często tanio je sprzedają więc warto szukać.
polecam, bo bezawaryjne i dużo zalet mają.
jedyny minus dla niektórych to to że ciężej się podbijają na krawężnikach ale cos za cos. dzieje się tak dlatego ze są tak wyważone że można dużo siatek, toreb powiesić i się wózek nie przewróci z dzieckiem do tyłu, jest bardzo stabilny. do podbijania mają taki podest przy kółkach na którym starsze dziecko może sobie czasem jechać jak na dostawce - sprawdziłam to z chrześnicą... ;-)

Nareszcie doczekałam się spodni ciążowych :D
Może i zwyczajne rurki ciążowe, ale jestem bardzo zadowolona wreszcie nie muszę kombinować ze zwykłymi spodniami :-)
a że babeczka urodziła w kwietniu, to jeszcze kupiłam od niej rożek.

Zobacz załącznik 593947

Wydaje mi się że 65zł za spodnie i rożek jest w porządku, bo spodnie nowiusieńkie, rożek to samo :)

No i koszulka od jednej cioci :-D

Zobacz załącznik 593948

śliczny rożek, koszulka urocza:))) mam słabość do żyrafek:p i sówek i króliczko-zajączków:pPP

Zobacz załącznik 593951

A to moje dzisiejsze zakupki:) Te żółte skarpeteczki maja grzechotkę w tym króliczku:)

aaaaaaaaaaa króliczki. śliczne:)) porciaczki też swietne.

brownagula - no to swietny interes zrobilas :)

martuska - slodkie zakupy - a portki wygladaja na strasznie duze :)

ja wlasnie kupilam na allegro reczniczek :)

Zobacz załącznik 593958

fajne wzorki ma ten sprzedawca:) też czekam aż przyjdzie i się podzielisz opinią:))

Zgodnie z obietnica dodaje zdjęcia moich wczorajszych zakupów

Zobacz załącznik 594008

Zobacz załącznik 594009

Zobacz załącznik 594010
Tylko ta tunikę zakupiłam w kolorze niebieskim, czerwonych nie bylo

tunika cudna:)) baaaaaaardzo kobieca:)

czekajcie, zaraz Wam moje dzisiejsze sukienki wstawię:)

mamusi.jpgtatusia.jpg

Załączniki

• mamusi.jpg
    mamusi.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 49
  • tatusia.jpg
    tatusia.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Widzę że zakupy pełną parą :D
szyszunia ty szczęściaro :D
Ptysiu również czekam na wiadomość jaka jest jakość kapturka, to też sobie zamówię :D
Wichurka czy to jest ten "rogal"pomoc do spania dla ciężarnych i do karmienia maluszka,dobrze widzę;> ? napisz czy faktycznie jest taki pomocny do spania bo się zastanawiam nad kupieniem :-)

Tak to jest ten rogal. Szczerze to faktycznie jest z nim o niebo lepiej zwłaszcza jak plecy dokuczają. Można go sobie rozmaicie układać, mi naprawdę sie lepiej śpi. Polecam

reklama
no, udane zakupy :) chyba też muszę się wybrać bo tylko podpatruję i zazdroszczę :)
wichurka, czyli jak mam problem z bolącymi plecami to polecasz? bo właśnie też się zastanawiam :) kupowałaś na allegro? możesz dać link?

Do góry