reklama
szkola13
Fanka BB :)
A mi sie bardzo podobają te kocyki : Kocyk ocieplany Bawełna-Minky 75x100 cm (3640387676) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ale mają zabójcze ceny więc zamówię materiały i z siostrom poszyjemy komplety 2 do łóżeczka ochraniacz + taki ocieplany kocyk( na zimę to i do wózka sie nada :-) ). A jak policzyłyśmy to mi z 1 mb wyjdzie jedno i drugie i jeszcze zostanie. A wyjdzie mi za komplet około 70 zł. A z tej bawełny co sie z drugiej strony daje doszyjemy organizer i będzie ładnie a o wiele taniej
Bo poduszki i tak nie uznaje więc luz. Może i rożek sie uszyje ale to chyba za ciepło będzie?
Ale mają zabójcze ceny więc zamówię materiały i z siostrom poszyjemy komplety 2 do łóżeczka ochraniacz + taki ocieplany kocyk( na zimę to i do wózka sie nada :-) ). A jak policzyłyśmy to mi z 1 mb wyjdzie jedno i drugie i jeszcze zostanie. A wyjdzie mi za komplet około 70 zł. A z tej bawełny co sie z drugiej strony daje doszyjemy organizer i będzie ładnie a o wiele taniej
Szkoła też będę szyć ten kocyk bo mnie już zraziła tu koleżanka z forum, która go sobie sama uszyła:-) Ja dziś też się rozglądałam za kocykami i nawet taki najzwyklejszy dziecięcy kosztuje w granicach 40zł więc za tą cenę to można kupić materiał z którego wyjdzie kocyk, ochraniacz tak jak mówisz i jeszcze zostanie kupa materiału:-) Też chciałam sobie rożek uszyć ale to trzeba jeszcze dokupić otulinkę do środka by był sztywny, więc chyba kupię gotowy-najtańszy jaki widziałam jest w Pepco za 24,99zł:-):-)
Kurczaczek_k
Śliczne te kocyki dziewczyny. Jak będzie kupować materiały na nie wrzućcie proszę linki to może i ja się skuszę ja takie rękodzieło ;-)
A tak ogólnie zakupy zacznę robić jak poznam płeć. Po małej mam mało uniwersalnych rzeczy ;-). Jak będzie chłopak będę wyprzedawała ;-)
A tak ogólnie zakupy zacznę robić jak poznam płeć. Po małej mam mało uniwersalnych rzeczy ;-). Jak będzie chłopak będę wyprzedawała ;-)
Ewstra
kurczaczek to mamy podobne podejście teraz nic nie kupuje a od stycznia zobaczę czy zostaje przy tym co nam czy wszystko sprzedaje i kupuje nowe
martuska507
Kurczaczek_k
kurczaczek to mamy podobne podejście teraz nic nie kupuje a od stycznia zobaczę czy zostaje przy tym co nam czy wszystko sprzedaje i kupuje nowe
Ale rozumiem też dziewczyny w pierwszej ciąży że nie mogą już wytrzymać ;-). Mnie wtedy też kusiło a potem było tyle rzeczy że części mała nie zdążyła założyć ;-).
reklama
Kurczaczek_k
Uwielbiam kosmetyki Hippa za ich zapach, a moja mała ma na nie uczulenie. I od urodzenia stoi balsam bo nie mogę jej smarować. Teraz kupiłam nivea i też nie wiem co z tego będzie. a tak to tylko emolium itp. dla alergików ale te kosmetyki nie pachną :-(