reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Moje dzisiejsze zdobycze. Do kozaków, trampek i szpilek :-D

meg.jpgmegan.jpg

Załączniki

• meg.jpg
    meg.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 51
  • megan.jpg
    megan.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 45
Makao, cudowny kociak ! :)

Ja bym już coś kupiła, ale mąż mnie stopuje, że za wczesnie ;) Chociaż ostatnio stwierdził, że jednak trzeba jakoś rozłożyć zakupy w czasie, jest nadzieja ! W grudniu może dowiem się co tam pasożytuje, to zaczniemy robić jakieś zakupy :)

Ja jak tak sobie spisalam liste i policzylam z cenami na allegro ( od sprzedawcow rp-75 czy jakos tak i rodzyneczki)
To stwierdzilismy ze od grudnia powoli zaczynamy;-) Bo jak bysmy mieli czekac to bankructwo nas czeka. A tak to powoli to sie tego tak nie odczuje.

tak, wiem, jestem szalona :zawstydzona/y:
kupiłam wózek !!!
ale tylko dlatego że trafiłam się mega okazja i nawet jak zmienię zdanie to spokojnie ten sprzedam..
ustaliłam z mężem że jednak wózka z pompowanymi kołami nie kupuję bo mimo trzech pokoi i dwóch przedpokoi to miejsca nie mamy na taki wózek. więc nadal peg perego ale inny model, w zasadzie ten co już mieliśmy ale teraz z podwójnymi kołami
i tak kupiliśmy prawie nowy zestaw z fotelikiem:
Wózek Peg Perego Pliko Switch Compact Modular (2012) Wózki Wielofunkcyjne - 3w1 SzkrabShop.pl
ten z pierwszego zdjęcia kolor java (brazowo- srebrny)
spacerówka, gondola, fotelik, torba - wszystko za ok 800zł z kurierem :-D

tak, wiem, jestem szalona :zawstydzona/y:
kupiłam wózek !!!
ale tylko dlatego że trafiłam się mega okazja i nawet jak zmienię zdanie to spokojnie ten sprzedam..
ustaliłam z mężem że jednak wózka z pompowanymi kołami nie kupuję bo mimo trzech pokoi i dwóch przedpokoi to miejsca nie mamy na taki wózek. więc nadal peg perego ale inny model, w zasadzie ten co już mieliśmy ale teraz z podwójnymi kołami
i tak kupiliśmy prawie nowy zestaw z fotelikiem:
Wózek Peg Perego Pliko Switch Compact Modular (2012) Wózki Wielofunkcyjne - 3w1 SzkrabShop.pl
ten z pierwszego zdjęcia kolor java (brazowo- srebrny)
spacerówka, gondola, fotelik, torba - wszystko za ok 800zł z kurierem :-D

wariatka:pPPP

reklama
Do góry