reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Jaranti dziekuje :) prezenty zawsze sa mile ;).

Na allegro nie bylo tego przewijaka, ktory chcialam. Nowy kosztowal ponad 200zl a mnie udalo sie znalezc producenta takich przewijakow za 140zl. Mam jutro dzwonic, aby powiedziec jaki chce kolor, bo bedzie szyty na zamowienie a Pan osobiscie dostarczy go do Krakowa na koniec tego tygodnia. Jupi!!!!!

Dziewczyny,M

Mój luby dostał w pracy prezent dla Małego. Tzn. dla naszego nowego potomka - wyjaśniam, żeby uniknąć zboczonych myśli :rofl2:

Jest to taki miś (żółw), który wydobywa dźwięk bijącego serca. Ponoć uspokaja dziecko itd. Co o tym sądzicie? Pewnie jakaś ściema :-p
Ale patrze na te ceny na allegro i taka zabawka 120zł! W życiu bym nie kupiła w takiej cenie zabawki-uspokajacza dla noworodka :nerd:

4e826d9beadb4269a3314586d991fd09.jpgbbbce2b2db04438a97b45d0fb311cfff.jpg

Załączniki

• 4e826d9beadb4269a3314586d991fd09.jpg
    4e826d9beadb4269a3314586d991fd09.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 106
  • bbbce2b2db04438a97b45d0fb311cfff.jpg
    bbbce2b2db04438a97b45d0fb311cfff.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 108
paula ja miałam dla Natalki taką huśtawkę, bujaczek na baterie, z melodyjkami, ale odsprzedaliśmy. Małej czasem się podobało czasem nie. Ogólnie byłam średnio zadowolona i teraz raczej leżaczek z wibracjami kupię.

my mamy taki

bright-starts-hustawka-hybrydowa-do-11-kg-slimaczek-m-iext8455877.jpg

Załączniki

• bright-starts-hustawka-hybrydowa-do-11-kg-slimaczek-m-iext8455877.jpg
    bright-starts-hustawka-hybrydowa-do-11-kg-slimaczek-m-iext8455877.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 193
A ja dzis troszke z innej beczki ;). Jako, ze mam teraz duzo klopotow i mega dola wczoraj zakupilam sobie male co nie co na poprawe humoru :). Cos tylko dla mnie a nie dla coreczki ;).

Załączniki

• 1393415782145.jpg
    1393415782145.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 99
iza_marta, niezły zakup ;-)

Ptysia, zastanawiam się nad podobnym bujaczkiem :-)

dziewczyny, jakie kosmetyki będzie kupować dla maluszków? tzn. jakiej firmy i co?

matita ja kupuję kosmetyki tylko johnson's baby sprawdzone były przy starszej córce...właściwie do dzisiaj ich używamy.

Odnośnie huśtaweczki/ bujaczka mam na oku bright starts tylko w innej kolorystyce niż u Pysi chociaż i tego koloru nie wykluczam. Póki co poszukiwania leżaczka trwają....:tak:

reklama
Do góry