reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Jaranti dziekuje :) prezenty zawsze sa mile ;).

Na allegro nie bylo tego przewijaka, ktory chcialam. Nowy kosztowal ponad 200zl a mnie udalo sie znalezc producenta takich przewijakow za 140zl. Mam jutro dzwonic, aby powiedziec jaki chce kolor, bo bedzie szyty na zamowienie a Pan osobiscie dostarczy go do Krakowa na koniec tego tygodnia. Jupi!!!!!

Dziewczyny,M

Mój luby dostał w pracy prezent dla Małego. Tzn. dla naszego nowego potomka - wyjaśniam, żeby uniknąć zboczonych myśli :rofl2:

Jest to taki miś (żółw), który wydobywa dźwięk bijącego serca. Ponoć uspokaja dziecko itd. Co o tym sądzicie? Pewnie jakaś ściema :-p
Ale patrze na te ceny na allegro i taka zabawka 120zł! W życiu bym nie kupiła w takiej cenie zabawki-uspokajacza dla noworodka :nerd:

4e826d9beadb4269a3314586d991fd09.jpgbbbce2b2db04438a97b45d0fb311cfff.jpg

Załączniki

• 4e826d9beadb4269a3314586d991fd09.jpg
    4e826d9beadb4269a3314586d991fd09.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 110
  • bbbce2b2db04438a97b45d0fb311cfff.jpg
    bbbce2b2db04438a97b45d0fb311cfff.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 114
paula ja miałam dla Natalki taką huśtawkę, bujaczek na baterie, z melodyjkami, ale odsprzedaliśmy. Małej czasem się podobało czasem nie. Ogólnie byłam średnio zadowolona i teraz raczej leżaczek z wibracjami kupię.

my mamy taki

bright-starts-hustawka-hybrydowa-do-11-kg-slimaczek-m-iext8455877.jpg

Załączniki

• bright-starts-hustawka-hybrydowa-do-11-kg-slimaczek-m-iext8455877.jpg
    bright-starts-hustawka-hybrydowa-do-11-kg-slimaczek-m-iext8455877.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 201
A ja dzis troszke z innej beczki ;). Jako, ze mam teraz duzo klopotow i mega dola wczoraj zakupilam sobie male co nie co na poprawe humoru :). Cos tylko dla mnie a nie dla coreczki ;).

Załączniki

• 1393415782145.jpg
    1393415782145.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 104
iza_marta, niezły zakup ;-)

Ptysia, zastanawiam się nad podobnym bujaczkiem :-)

dziewczyny, jakie kosmetyki będzie kupować dla maluszków? tzn. jakiej firmy i co?

matita ja kupuję kosmetyki tylko johnson's baby sprawdzone były przy starszej córce...właściwie do dzisiaj ich używamy.

Odnośnie huśtaweczki/ bujaczka mam na oku bright starts tylko w innej kolorystyce niż u Pysi chociaż i tego koloru nie wykluczam. Póki co poszukiwania leżaczka trwają....:tak:

reklama
Do góry