reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Jaranti haha mielismy je wczoraj odebrac ze sklepu, bo byla duza kolejka do magazynu i zapomnielismy :p dzis po nie maz jedzie wieczorem ;).

Bylam wczoraj w sklepie z odzieza uzywana Biga. Nie bylam tam nigdy tylko kolezanka mi poradzila i kupilam duzo fajnych ciuszkow dzieciecych. Najbardziej podobaja mi sie pajacyki, ktore wygladaja jak nowe ;). Zdjeciami tez sie pochwale, ale to jak sobie wszystko ogarne ;).

Dziewczyny tak się zastanawiam... chyba już jest wlaściwy (najwyższy) czas na rozpoczęcie kompletowania wyprawki:confused:

A ja nic nie mam. Mąż zebrał od rodziców wszystkie kartony z ubraniami od Synka i przeglądając je załamałam sie :eek:
Najmniejsze są w rozmiarze 74! Resztę pewnie rozdałam :-( Tak więc muszę wszystko kupić..
W wanience dziura:shocked2: stojak nie stoi :-p w mieszkaniu mało miejsca, co najwyżej na mały kącik dla niemowlaka :dry:

Zrobiłam w hurtowni zestawienie tego, co chciałabym kupić (jest troszke taniej niż na allegro).
Prócz tego co poniżej, oczywiście pieluszki, ubranka, koszule nocną i pewnie oilany do mycia :-)
Ta lista jest wstępna, część rzeczy z niej wyrzucę (np. wkładki z tommee tippee). Pokazuje z cenami, gdyby któraś zastanawiała się czy w hurtowni taniej. Jak widzicie, różnice między cenami z allegro i hurtowni nie są jakoś super wielkie :happy2:

W okazyjnej cenie termometr na podczerwień, ok 70 zł :)

Łącznie za wszystko ~500zł.

11.jpg022.jpg033.jpg044.jpg055.jpg

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 142
  • 022.jpg
    022.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 128
  • 033.jpg
    033.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 125
  • 044.jpg
    044.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 128
  • 055.jpg
    055.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 116
Ostatnia edycja:
Straciatella to pochwal się stroną www hurtowni.
No czasem za jednym zamachem kupić wszystko, ja się zbieram powoli co miesięcznie po troszeczku :-)

Wkurzylam sie dzisiaj i to bardzo!!! Chcialam kupic przewijak z ikei i akurat ten co chcialam wycofali ze sprzedazy.

Body z dl rek 7.99zl za szt. A kocyk moj wymarzony kupilam w smyku za ok 45zl :)

Załączniki

• 1392848384615.jpg
    1392848384615.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 104
  • 1392848397747.jpg
    1392848397747.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 106
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry