reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Jaranti haha mielismy je wczoraj odebrac ze sklepu, bo byla duza kolejka do magazynu i zapomnielismy :p dzis po nie maz jedzie wieczorem ;).

Bylam wczoraj w sklepie z odzieza uzywana Biga. Nie bylam tam nigdy tylko kolezanka mi poradzila i kupilam duzo fajnych ciuszkow dzieciecych. Najbardziej podobaja mi sie pajacyki, ktore wygladaja jak nowe ;). Zdjeciami tez sie pochwale, ale to jak sobie wszystko ogarne ;).

Dziewczyny tak się zastanawiam... chyba już jest wlaściwy (najwyższy) czas na rozpoczęcie kompletowania wyprawki:confused:

A ja nic nie mam. Mąż zebrał od rodziców wszystkie kartony z ubraniami od Synka i przeglądając je załamałam sie :eek:
Najmniejsze są w rozmiarze 74! Resztę pewnie rozdałam :-( Tak więc muszę wszystko kupić..
W wanience dziura:shocked2: stojak nie stoi :-p w mieszkaniu mało miejsca, co najwyżej na mały kącik dla niemowlaka :dry:

Zrobiłam w hurtowni zestawienie tego, co chciałabym kupić (jest troszke taniej niż na allegro).
Prócz tego co poniżej, oczywiście pieluszki, ubranka, koszule nocną i pewnie oilany do mycia :-)
Ta lista jest wstępna, część rzeczy z niej wyrzucę (np. wkładki z tommee tippee). Pokazuje z cenami, gdyby któraś zastanawiała się czy w hurtowni taniej. Jak widzicie, różnice między cenami z allegro i hurtowni nie są jakoś super wielkie :happy2:

W okazyjnej cenie termometr na podczerwień, ok 70 zł :)

Łącznie za wszystko ~500zł.

11.jpg022.jpg033.jpg044.jpg055.jpg

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 141
  • 022.jpg
    022.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 125
  • 033.jpg
    033.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 122
  • 044.jpg
    044.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 126
  • 055.jpg
    055.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 114
Ostatnia edycja:
Straciatella to pochwal się stroną www hurtowni.
No czasem za jednym zamachem kupić wszystko, ja się zbieram powoli co miesięcznie po troszeczku :-)

Wkurzylam sie dzisiaj i to bardzo!!! Chcialam kupic przewijak z ikei i akurat ten co chcialam wycofali ze sprzedazy.

Body z dl rek 7.99zl za szt. A kocyk moj wymarzony kupilam w smyku za ok 45zl :)

Załączniki

• 1392848384615.jpg
    1392848384615.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 103
  • 1392848397747.jpg
    1392848397747.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 105
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry