reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

Szukalam :( allegro, ebay, amazon, niemiecka i angielska ikea....nie ma :(. Bede sledzic na biezaco a jak nie to znalazlam inny na stelazu. Cena podobna w sumie tylko tam byly polki na przybory a w tym co znalazlam nie ma.

Zapomnialam dopisac, ze lozeczko super :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
iza_marta - jeśli zapomnisz czegoś dopisać, korzystaj z funkcji edycji poprzedniego postu. Bo ja później musze łączyć w jeden :-)

A jaki przewijak?

Kurcze, zazdroszcze tym, którzy mają tyle miejsca by mieć przewijak osobno.. łóżeczko, wanienke :-(

Dzieki za podpowiedz, bo nie wiedzialam, ze mamy taki opcje ;).

Przewijak taki skladany a nie wolonostojacy. Mozna go zlozyc w kazdej chwili jak maja przyjsc goscie.

Ja tez zazdroszcze.

starciatella ja też myślałam, że ma ubranka po synku i okazało się, że owszem - ale dla roczniaka, bo niemowlęce oddałam kiedyś mojej podopiecznej, która 6 malca powiła. Niestety ten fakt wymazałam z pamięci:dry:
tak więc wyprawkę kompletuję od początku. Szukam przecen w smyku i 5-10-15. Całkiem fajne rzeczy mają i można naprawdę trafić okazję.
Łóżeczko i wózek kupujemy pod koniec marca, fotelik do samochodu pożyczę od koleżanki i jakoś to będzie :)

Witam Drogie Mamusie!
Rodziłam w listopadzie 2013, mam dużo ślicznych ubranek dla chłopca od 0-3 miesięcy , w stanie idealnym (mój syncio sporo czasu spędził w szpitalu więc większości ubranek nie ubrał ani razu).
- spodenki
-śpioszki
-półśpiochy
-body
-pajacyki
-bluzeczki
-bluzy
i wiele innych :)

- laktaktor elektryczny MiniElectric Medela (dokładam do niego buteleczki do przechowywania pokarmu i wkładki laktacyjne)
-laktator ręczny Tommee Tippee oba użyte zaledwie kilka razy, nie mogłam niestety karmić maluszka

a dla Mamusi - kilka ubranek ciążowych m.in. firmy Happy Mum

zainteresownym Mamusiom prześlę zdjęcia
serdecznie pozdrawiam i życzę zdrowych maleństw :)

Kocyk- prezent od koleżanki z pracy :)

Załączniki

• 1393144179877.jpg
    1393144179877.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 67
Czy któraś z Was kupiła bądź będzie kupować jakąś huśtaweczkę elektryczną? Ja przymierzam się do zakupu i kompletnie nie wiem jaką wybrać i czym się kierować przy wyborze oczywiście oprócz wyglądu? W sumie odpadają chyba wszystkie na baterie bo bez sensu ciągle biegać do sklepu w celu zakupu baterii ;-)

Wrzucam jeszcze zdjęcia ostatnich niewielkich zakupów. Wszytko jest raczej w beżach, żółciach itp z racji tego że nada nie wiem kto ukrywa się u mnie w brzusiu! Zdjęcia robione komórką więc jakoś nie szczególna...

dsc_0457.jpgdsc_0459.jpgdsc_0460.jpgdsc_0461.jpgdsc_0462.jpgdsc_0463.jpg

Załączniki

• dsc_0457.jpg
    dsc_0457.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 83
  • dsc_0459.jpg
    dsc_0459.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 83
  • dsc_0460.jpg
    dsc_0460.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 84
  • dsc_0461.jpg
    dsc_0461.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 82
  • dsc_0462.jpg
    dsc_0462.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 85
  • dsc_0463.jpg
    dsc_0463.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
Paula, a sa takie na prad? bo ja mam na baterie i tylko takie kojarze

chyba nie chcialabym zeby dziecko bylo podlaczone do pradu :p

z tego co się orientuję to są same na prąd :-D:laugh2:
ja nie kupuję ;-) kilka czerwcówek miała i sobie nawet chwaliła :tak:

reklama
Ptysia no właśnie są jakieś na zasilacz sieciowy i baterie...podejrzewam że takie bujanie jest dość wyczerpujące więc baterie długo "nie pociągną" i chyba lepiej wybrać właśnie opcję z zasilaczem. Mały bobas nic z prądem nie wykombinuje a jak podrośnie to pewnie i tak będzie za ciężki na taką małą huśtaweczkę... zresztą w takim bujaku nie zostawia się dzidziolka samego więc ja akurat nie boję się tej opcji;-)

Do góry