reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

Parę rzeczy Wam pokaże, rozkład mojej sypialni i tam gdzie ma stać łóżeczko, na razie nie stoi, bo remont w planie i tylko wszystko będzie w kurzu.
a.jpg
Nowe ciuszki i inne rzeczy:

b.jpg

Obiecane balerinki:

c.jpg

Ciuszki do przeprania i inne pierdółki:

d.jpge.jpgf.jpg

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 131
  • b.jpg
    b.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 128
  • c.jpg
    c.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 113
  • d.jpg
    d.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 121
  • e.jpg
    e.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 122
  • f.jpg
    f.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 137
reklama
Witam mamusie;) Jeżeli chcecie dla swoich pociech urządzić jedyny w swoim rodzaju pokoik, dekoracje zapraszam do współpracy;) Uszyję specjalnie dla Twojego skarba pościel, kocyki, firaneczki i inne dekoracje pokoju;) Więcej informacji na priv

Jaranti super masz te rzeczy! Widze, ze zakupy byly udane. My tez juz duzo mamy.
Jejku jak masz duzo miejsca. U nas nie ma tak dobrze :(.

no akurat sypialnie mam nawet większą niż salon, chętnie bym te pokoje zamieniła, ale nie idzie...
Ale rzeczywiście pokoik jest duży :-)

Ostatnio kupilam plaszczyk welniany brazowy z futerkiem kolo szyjki na 6-12 firmy GAP w sklepie z odzieza uzywana. Musze Wam sie pochwalic zdjeciem tylko na razie sie suszy :). Do tego widzialam na promocji w h&m kozaczki z futerkiem za 30zl, ktore planuje zakupic. Wiem, ze tak naprawde dzidziusia w zimie wkladamy w kombinezon, ale na jakies wyjscie do rodziny sie przyda ;).

Nie wiem czy czasem jej nie wstawiałam,;-) jeśli tak to wybaczcie moje niedopatrzenie.:-p;-)
dla Majusi.jpg

Załączniki

• dla Majusi.jpg
    dla Majusi.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 76
A mi sie udalo wychaczyc w Morisonie zestaw startowy aventa poprzedniej wersjii classic ze szczotka i smoczkiem :-) za 6.5f dwie duze butle i dwie male ..ale i tak nadal chce kupic dr browna mala na start :-) a i body z dl rekawkiem piec par w matalanie za 5f 5 par

znów dokupiłam kilka rzeczy:tak: termoopakowanie tommee tippee, pościel z baldachimem, trochę pampersiaków i chusteczek, śpioszki + kaftanik, niedrapki, czapeczkę i półśpioszki i najważniejsze w końcu upatrzyłam dwa wózki, które spełniają moje dziwne wymagania i nie kosztują fortuny;-) nadal nie wiem kto ukrywa się u mnie w brzuszku zatem tylko rzeczy neutralne wchodzą w grę:tak:

reklama
Do góry