reklama
Witam mamusie Jeżeli chcecie dla swoich pociech urządzić jedyny w swoim rodzaju pokoik, dekoracje zapraszam do współpracy Uszyję specjalnie dla Twojego skarba pościel, kocyki, firaneczki i inne dekoracje pokoju Więcej informacji na priv
Jaranti
Fanka BB :)
no akurat sypialnie mam nawet większą niż salon, chętnie bym te pokoje zamieniła, ale nie idzie...
Ale rzeczywiście pokoik jest duży :-)
Ale rzeczywiście pokoik jest duży :-)
Ostatnio kupilam plaszczyk welniany brazowy z futerkiem kolo szyjki na 6-12 firmy GAP w sklepie z odzieza uzywana. Musze Wam sie pochwalic zdjeciem tylko na razie sie suszy . Do tego widzialam na promocji w h&m kozaczki z futerkiem za 30zl, ktore planuje zakupic. Wiem, ze tak naprawde dzidziusia w zimie wkladamy w kombinezon, ale na jakies wyjscie do rodziny sie przyda .
Natuszka21
Fanka BB :)
A mi sie udalo wychaczyc w Morisonie zestaw startowy aventa poprzedniej wersjii classic ze szczotka i smoczkiem :-) za 6.5f dwie duze butle i dwie male ..ale i tak nadal chce kupic dr browna mala na start :-) a i body z dl rekawkiem piec par w matalanie za 5f 5 par
Paula87
Zaciekawiona BB
znów dokupiłam kilka rzeczy termoopakowanie tommee tippee, pościel z baldachimem, trochę pampersiaków i chusteczek, śpioszki + kaftanik, niedrapki, czapeczkę i półśpioszki i najważniejsze w końcu upatrzyłam dwa wózki, które spełniają moje dziwne wymagania i nie kosztują fortuny;-) nadal nie wiem kto ukrywa się u mnie w brzuszku zatem tylko rzeczy neutralne wchodzą w grę
reklama