reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

Parę rzeczy Wam pokaże, rozkład mojej sypialni i tam gdzie ma stać łóżeczko, na razie nie stoi, bo remont w planie i tylko wszystko będzie w kurzu.
a.jpg
Nowe ciuszki i inne rzeczy:

b.jpg

Obiecane balerinki:

c.jpg

Ciuszki do przeprania i inne pierdółki:

d.jpge.jpgf.jpg

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 132
  • b.jpg
    b.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 131
  • c.jpg
    c.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 114
  • d.jpg
    d.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 122
  • e.jpg
    e.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 123
  • f.jpg
    f.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 138
reklama
Witam mamusie;) Jeżeli chcecie dla swoich pociech urządzić jedyny w swoim rodzaju pokoik, dekoracje zapraszam do współpracy;) Uszyję specjalnie dla Twojego skarba pościel, kocyki, firaneczki i inne dekoracje pokoju;) Więcej informacji na priv

Jaranti super masz te rzeczy! Widze, ze zakupy byly udane. My tez juz duzo mamy.
Jejku jak masz duzo miejsca. U nas nie ma tak dobrze :(.

no akurat sypialnie mam nawet większą niż salon, chętnie bym te pokoje zamieniła, ale nie idzie...
Ale rzeczywiście pokoik jest duży :-)

Ostatnio kupilam plaszczyk welniany brazowy z futerkiem kolo szyjki na 6-12 firmy GAP w sklepie z odzieza uzywana. Musze Wam sie pochwalic zdjeciem tylko na razie sie suszy :). Do tego widzialam na promocji w h&m kozaczki z futerkiem za 30zl, ktore planuje zakupic. Wiem, ze tak naprawde dzidziusia w zimie wkladamy w kombinezon, ale na jakies wyjscie do rodziny sie przyda ;).

Nie wiem czy czasem jej nie wstawiałam,;-) jeśli tak to wybaczcie moje niedopatrzenie.:-p;-)
dla Majusi.jpg

Załączniki

• dla Majusi.jpg
    dla Majusi.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 78
A mi sie udalo wychaczyc w Morisonie zestaw startowy aventa poprzedniej wersjii classic ze szczotka i smoczkiem :-) za 6.5f dwie duze butle i dwie male ..ale i tak nadal chce kupic dr browna mala na start :-) a i body z dl rekawkiem piec par w matalanie za 5f 5 par

znów dokupiłam kilka rzeczy:tak: termoopakowanie tommee tippee, pościel z baldachimem, trochę pampersiaków i chusteczek, śpioszki + kaftanik, niedrapki, czapeczkę i półśpioszki i najważniejsze w końcu upatrzyłam dwa wózki, które spełniają moje dziwne wymagania i nie kosztują fortuny;-) nadal nie wiem kto ukrywa się u mnie w brzuszku zatem tylko rzeczy neutralne wchodzą w grę:tak:

reklama
Do góry