reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

to ze nexty ma boskie rzeczy to wiadomo nie od dzis :) ale ceny za duze zeby kupowac mii ubranka ktore starcza na miesiac :-) ja nexta kupuje na allegro :)

a mi sie w nocy udalo wylicytowac na allegro fotelik uzywany ale w super stanie za 146zl :) -- nowy prawie 700 kosztuje :)

mutsy-exo-traveller-fotelik-0-13-kg-gold-brown.jpg

Załączniki

• mutsy-exo-traveller-fotelik-0-13-kg-gold-brown.jpg
    mutsy-exo-traveller-fotelik-0-13-kg-gold-brown.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Ptysia gratuluje udanej licytacji:)
Wiadomo że nowych to sie niezbyt opłaca ja eż buszuje na allegro jak uda sie 9 podpatrzeć co tam jest między nóżkami to poszaleje:)

Szkoła te ubranka z nexta to prawdziwe cudeńka. Ale rzeczywiście cenowo to masakra.
Mam szwagierko i teściowa na wyspach to moze coś Hance skapnie... ;)

Dziewczyny, zwłaszcza te, które już mają dzieci bo macie w tym doświadczenie: chodzi o przewijak. Czy wygodny jest taki nakładany na łózeczko? Czy lepiej kupić oddzielny stolik do przewijania?
Mam małe mieszkanie i napewno przewijak nakładany byłby lepszym rozwiązaniem ale pytam o praktyczność... Jeśli o wiele łatwiej jest na stoliku to może coś pokombinuję ale muszę mieć opinię....

polko_przewijak_s.jpgCZY 1327753888_308483753_1-Zdjecia--przewijak-Berber-na-lozeczko-nowyochraniacz-na-lozeczko-kojecfot.jpg ?

Załączniki

• polko_przewijak_s.jpg
    polko_przewijak_s.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 54
  • 1327753888_308483753_1-Zdjecia--przewijak-Berber-na-lozeczko-nowyochraniacz-na-lozeczko-kojecfot.jpg
    1327753888_308483753_1-Zdjecia--przewijak-Berber-na-lozeczko-nowyochraniacz-na-lozeczko-kojecfot.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
ja mialam nakladany na lozeczko i teraz tez taki mam - z braku miejsca

ale jest super uwazam

gdybym miala wielka sypialnie to kupilabym komode z nadstawka na przewijak :)

reklama
w Ikei jest za 80 zl taki stojący przewijak, planujemy taki kupić i tam takie plastikowe szufladki do tego na pieluszki, ubranka i kosmetyki :).

A w ogóle czy liczyłyście już budżet dziecięcy ? Nam wyszło około 3 tysiące złotych a założenia są na razie takie... łóżeczko z Ikei, przewijak z Ikei, materacyk też, śpiworek, zabawki, laktator, ciuszki, kosmetyki, leżaczek - bujaczek, ręczniczek, wózek (liczyliśmy chyba 1500 zł, ale to oczywiście się okaże co będzie z tym), no i chyba o niczym zapomniałam, ale to tak z grubsza :p. No i w sumie to zostało trochę na rzeczy dla mnie po porodzie, ale ciuchów ciążowych nie liczyliśmy :p.

Do góry