reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

Też się zastanawiałam, że może być cieżko bez skrętnych kół, ale jeżeli tak to kupie spacerówkę ze skrętnymi. Ten wózek mam od przyjaciółki, warto wyprobować. A ona była zadowolona, zwłaszcza że nie będę jeździć tylko po mieście, a podobno skrętne koła na wertepach się nie sprawdzają. Zamierzam dużo siedzieć na wsi u mamy :)

reklama
Kurcze dziewczyny jakie zakupy!!!
Ja dziś byłam w sklepie i kupiłam sukienkę dla Hani rozmiar 56

Zobacz załącznik 596405

aaaaaaaaaaaaa. dziewczyny zobaczcie

www.infante.pl

takie musimy mieć:pPP

dobra-corka-zastapi-7-synow.jpg

ja też nie umiałam się oprzeć:pP zazdroszczę walizy dziewczyńskich ubranek:))))))

I jak tu spokojnie czekać na poznanie płci, jak tu takie cuda pokazujecie? :crazy::-D

Kurcze dziewczyny jakie zakupy!!!
Ja dziś byłam w sklepie i kupiłam sukienkę dla Hani rozmiar 56

Zobacz załącznik 596405
o mamo, ale boska :)

aaaaaaaaaaaaa. dziewczyny zobaczcie

www.infante.pl

takie musimy mieć:pPP

dobra-corka-zastapi-7-synow.jpg

ja też nie umiałam się oprzeć:pP zazdroszczę walizy dziewczyńskich ubranek:))))))
o jaaa! też muszę je mieć :D i córeczkę tatusia :D i córeczkę biedroneczkę :D

ja to ostatnio kupiłam trzy rzeczy, bluzeczkę, czapeczkę i sukieneczkę :p wszystko za 5 zł :p
DSC_0486.jpg
oczywiście pies w kadrze, bo myśli że to dla niego :p póki co jest jedynym dzieckiem w domu i myśli że wszystko co się do domu przynosi to jemu kupujemy :D

Załączniki

• DSC_0486.jpg
    DSC_0486.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 61
Ewelinka cuda nie cuda, ale trudno sie powstrzymać jak juz sie wie czy chłopiec czy dziewczynka.

eh ja nie znam płci a jak cos widze cudnego to tez trudno przejść obojętnie.

aesthete- cuda! A co do Twojego pieska to tez takie dzidzi przecież jest :) Mój Mateusz jak coś widzi malutkiego to musi zmierzyć czy przypadkiem na niego nie będzie :-p

reklama
Do góry