reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
kozakow jako takich nie nosze - ale to z innych wzgledow :)
ew takie typu Emu lub takie nizsze do pol lydki jakby pol kozaki - tez na bosa stope :)

a przepraszam - jeszcze wyjatek jest - zakladam skarpety do butow narciarskich :-D

ja też się przyłączę do anty-rajstop :-D do spódnicy, sukienki to jeszcze tak, ale pod spodnie nigdy! czuję się jakbym była czymś owinięta, jakby mi coś pełzało po nogach :-p a poza tym jak mam rajstopy pod spodniami, to po kilku krokach zpodnie zjeżdżają mi z tyłka i co chwilę muszę podciągac...

pod spodnie tez w zyciu nie zaloze rajstop :p

ale ja mam jeszcze innego fiola - nienawidze skarpet - mam jedna pare - doslownie - stopki
w balerinkach i golych nogach chodze od marca do pazdziernika, a w zimie do zimowych butow wkladam bose stopy :)
serio? :D ja to z kolei nie wyobrażam sobie ubrać buta na gołą stopę :D no ale każdy ma inne wariactwa :p
co do rajstop, to kiedyś ubrałam, bo nie miałam wyjścia, potem jak się rozbierałam to M wszedł do pokoju i mnie w nich zobaczył i musiałybyście zobaczyć jego przerażenie w oczach i te słowa "NIGDY WIĘCEJ TEGO PRZY MNIE NIE UBIERAJ, PROSZĘ!!!" :D :D :D

Z okazji że nie znam płci Bobika kupiłam czapeczkę-musiałam sobie poprawić humor, bo w sumie nawet na USG nie widziałam dzidzi :crazy:
DSC_0190.jpg koszt 2zł:-)

Załączniki

• DSC_0190.jpg
    DSC_0190.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 64
przeslodka czapusia :-)

a ja mam juz wozek w domu - jest cuuuuudny - jestem w nim zakochana :)
pomieszalismy kolory i spacerowka czarna a gondola na lato srebrno-szara :)

Ptysia podaj foto i cenę - pewnie już gdzieś o tym pisałaś, ale się nie dopchałam do wszystkich postów:confused2:
Ja też chcę 3w1 kupić z drugiej ręki, ale to w marcu dopiero:-)

cena za ten zestaw 1500
0_0_productGfx_19427708c9ee5d9679600a88c829e52d.jpg

mutsy_transporter_2011_d.jpg

jeszcze fotelik musze kupic

Załączniki

• 0_0_productGfx_19427708c9ee5d9679600a88c829e52d.jpg
    0_0_productGfx_19427708c9ee5d9679600a88c829e52d.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 87
  • mutsy_transporter_2011_d.jpg
    mutsy_transporter_2011_d.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Rewelacyjny! :-)
Najchetniej już bym leciała kupić, ale znając siebie to gust mi się zmieni ze 3 razy do marca, dlatego muszę wstrzymać.

Do góry