reklama
wichurka82
Fanka BB :)
Ptysia tez kupiliśmy ten zestaw w żółte paski dla naszej Hani
Jakieś z Was kupowały coś z H&Mu ? Wiem że jeszcze w C&A jest kolekcja dla nas ale nie bardzo mi podpasowała (zresztą mało tych ciuchów).
Jakie jeszcze sieciówki oferują takie kolekcje ? Spodni na pewno nie chcę z Allegro zamawiać, a niedługo możliwe sobie kupię jakieś.
Jakie jeszcze sieciówki oferują takie kolekcje ? Spodni na pewno nie chcę z Allegro zamawiać, a niedługo możliwe sobie kupię jakieś.
Załączniki
Ja jedne mierzyłam to są ok, ale taka niedogodność że są na mnie za duże w brzuchu jeszcze i by mi trochę spadały. Chyba że przymierzę z paskiem to może było by ok . A wąskie to ja chcę, może oprócz zwykłych kupię se też treginsy bo bardzo lubię takie i będą pasować do szerokich bluzek .
A rajstopy któraś z Was próbowała ? Takie fajne grube rajstopy myślę będą wygodne, a się teraz przydadzą na zimę
A rajstopy któraś z Was próbowała ? Takie fajne grube rajstopy myślę będą wygodne, a się teraz przydadzą na zimę
ja sie wlasnie zastanawiam na rajstopai chociaz niecierpie rajstop a szczxegolnie na brzuchu ciazowym
ale mam kilka sukienek ktore moglabym w zimie zalozyc wiec moze na jedna pare sie skusze
a jakie materacyki macie w planach kupic? ja przy Jasku mialam kokos-gryka
a teraz nie wiem...
ale mam kilka sukienek ktore moglabym w zimie zalozyc wiec moze na jedna pare sie skusze
a jakie materacyki macie w planach kupic? ja przy Jasku mialam kokos-gryka
a teraz nie wiem...
reklama
szkola13
Fanka BB :)
A ja kokos-pianka-gryka albo kokos-pianka-kokos. Fajne są lateksowe ale mega drogie