reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
A proszę bardzo : Smoczek uspok. Tommee Tippee STYLE 0-3m 2szt kol (3208314982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., Butelka ANTYKOLKOWA 260ml Tommee Tippee + czujnik (3205125170) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., **BABY-RAJ **POKROWIEC NA PRZEWIJAK profilowany (3204287578) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., szczotka z miękkim wlosiem+ grzebyk Tommee Tippee (3200803445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., Śliczne okrycie kąpielowe z kapturem 100x100cm (3197818156) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!! (3194037000) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., Pływający termometr do kąpieli KONIK MORSKI (3192392511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., Tetra - pieluszki tetrowe POLSKIE PIELUCHY ATEST (3191363579) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., "BABY-RAJ"5-el pościel DO KOŁYSKI (3188948507) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., ROŻEK firmy**BABY-RAJ *80x80 USZTYWNIANY (3188938926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Agata, bardzo fajne to tankini:tak:

Jagoda faktycznie sporawe zakupy! Ja poprzednio rzeczy tych samych firm kupowałam:-D Tera z tych rzeczy co Ty wzięłaś muszę dokupić pieluchy tetrowe, butelki, smoczki... pozostałe mam w spadku po synku...:-)

Hej dziewczyny jestem lipcową mamą

mam na sprzedaz Stanik do karmienia za 30zl rozmiar 80D (za mały)

gatki poporodowe rozmiar 38-40 w sumie 2 paczki ;/ 4 szt. za 16zł (za małe) ...

w razie chęci kupna prosze o priv.

i cudownych rozwiązań życze

Jagoda to faktycznie poszalałaś :-) ale ja jestem jak najbardziej za takimi zakupami, sama dzis przeszło 200zł wydałam:-p to zostaje nam czekać na dostawę:-D zastanawiałam się nad tą firmą co zamówiłaś smoczki i butelki ale postawiłam na LOVI, zobaczymy czy się sprawdzi ;-)

franekkimono, ja właśnie dzisiaj od tego samego użytkownika zakupiłam smoczki, butelki, pieluszki itd :) fajny ma towar i w miarę tanio. A ten zestaw z bluzą super ! sama się nad nim zastanawiałam:-)

reklama
Do góry