reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

Tak na szybko informuję w odpowiednim dziale, ze byłam i sprawdziłam Mother care ( promenada) i rzeczywiście są przeceny niektórych ubranek do 50 % najwiecej dla noworodków, np. 5 sztuk body po niecałe 50 zł. Polecam te bodziaki, ja mam jeszcze po Staśku.
przecenione są też ubrania dla ciężarnych ( nawet dośc duży wybór)i są kostiumy kąpielowe :-D

Promocja do 28go
ale w sumie w czerwcu i w lipcu będą przeceny nawet do 70% więc jak nie teraz to można kupić później.

reklama
A ja do bodziaków z mothercare mam mieszane uczucia...niektóre mam po Jaśku i trzymają się dobrze, ale niektóre strasznie się zeszmaciły :sorry2: Podobne jakościowo kupowałam np. w tesco :-p Ale są ładne :biggrin2:

To ja się pochwalę moimi dzieciowymi zakupami. Wiem, że strasznie dużo tu różu (chociaż ja za różowym nie przepadam:-D) ale uwierzcie, że mam jeszcze całą masę rzeczy po Jasiu, które z różowością nie mają nic wspólnego :-D

DSC_0318.jpgDSC_0321.jpgDSC_30318.jpgDSC_0322.jpg

Załączniki

• DSC_0318.jpg
    DSC_0318.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0321.jpg
    DSC_0321.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_30318.jpg
    DSC_30318.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0322.jpg
    DSC_0322.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 62
Domi ale ślczności!!! :-)

ja dzisiaj byłam z mamą przelotem w pepco i babcia obkupiła małego w kocyk i kilka szt body :)
DSCF8267.jpgDSCF8268.jpgDSCF8269.jpg

Załączniki

• DSCF8267.jpg
    DSCF8267.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF8268.jpg
    DSCF8268.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF8269.jpg
    DSCF8269.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 48
Tośka, wskakuj w strój i sesja:-)
domi ,śliczności, a że róż?, taki przywilej mamuś dziewczynek!Superanckie:-) izka, piękne bodziaki, a kocyk wygląda na bardzo milutki...Też się do PEPCO wybiorę po wypłacie, bo na babcie nie mam co liczyć niestety.:-)

reklama
domi, izka cudowne zakupy!!!

domi ja po wypłacie też pędzę na różowe zakupy, bo tak jak Ty mam większość po synku;-) o ile się ta płeć nie zmieni, jak u mojej znajomej, bo po tym wczorajszym news`ie lekko zwątpiłam

Do góry