reklama
E
Eweli85
Gość
Dzięki Dziewczyny. Naprawdę jestem zadowolona z sukienki mimo ceny. A co do szpilek - chodzę codziennie i łapię się na tym, że jak dłużej pochodze na płaskim to mnie pięty bolą.
Co do sukienek to chyba będę się przymierzać do jeszcze jednej : Happy mum - Livia dress bo nam chrzciny wyskoczyły w czerwcu. Poczekam oczywiście n ajakieś przeceny, kupony w gazetach, weekendowe upusty ipt.
Co do sukienek to chyba będę się przymierzać do jeszcze jednej : Happy mum - Livia dress bo nam chrzciny wyskoczyły w czerwcu. Poczekam oczywiście n ajakieś przeceny, kupony w gazetach, weekendowe upusty ipt.
Agata_K
Fanka BB :)
Śliczne są te kiecki z Happy Mum, ale niestety dla mnie wszystkie chyba za małe w cyckach i tyłku
Ja muszę jakąś wyhaczyć w tym miesiącu pod koniec gdzieś i jestem w kropce... a do krawcowej nie chcę chyba iść, bo szycie na miarę jest strasznie drogie - a sama nie umiem szyć :/
Ja muszę jakąś wyhaczyć w tym miesiącu pod koniec gdzieś i jestem w kropce... a do krawcowej nie chcę chyba iść, bo szycie na miarę jest strasznie drogie - a sama nie umiem szyć :/
marzycielka81
Eweli super kiecka. Podziwiam ja bym nie uchodziła w takich butach
Maghdalena
Maghdalena - raczej panie rejestratorki, bo przed ginem to już w jednorazowych kapciochach paraduję
Aha, bo ja do mojego wchodzę normalnie, dopiero u niego w gabinecie jest praebieralnia. To bidny ten Twój, nie wie co traci
Maghdalena
To Ty jesteś specjalistka w wyszukiwaniu okazji, przecen i kuponów? Dziel się tu z nami swoim doświadczeniem i informacjami ))(...)
Aha, bo ja do mojego wchodzę normalnie, dopiero u niego w gabinecie jest praebieralnia. To bidny ten Twój, nie wie co traci
Nie, no wchodzę do gabinetu też normalnie. Dopiero potem wyskakuję z ciuszków ;-) Ale większość czasu przed ginem spędzam w kapciochach i z podciągniętą do "podpiersia" sukienką ;-) więc chyba mało atrakcyjnie
A przystojny facet swoją drogą ;-) Ale co z tego jak ja brzuchata, a on żonaty? No i wolę nawiązywać znajomość z mężczyzną od patrzenia w oczy, a nie tak... od dupy strony ;-)
Ostatnia edycja:
Agata_K
też jestem zainteresowana tą wiedzą
reklama
Fotelik (0-13kg)+leżaczek+mata edukacyjna Słupsk • Tablica.pl a to moj dzisiejszy zakup za 110 zl. jutro bede miała. I mam juz w domu u mojego kołyskę od koleżanki pożyczona:-)