reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
Dzięki Dziewczyny. Naprawdę jestem zadowolona z sukienki mimo ceny. A co do szpilek - chodzę codziennie i łapię się na tym, że jak dłużej pochodze na płaskim to mnie pięty bolą.
Co do sukienek to chyba będę się przymierzać do jeszcze jednej : Happy mum - Livia dress bo nam chrzciny wyskoczyły w czerwcu. Poczekam oczywiście n ajakieś przeceny, kupony w gazetach, weekendowe upusty ipt.

Śliczne są te kiecki z Happy Mum, ale niestety dla mnie wszystkie chyba za małe w cyckach i tyłku :zawstydzona/y:
Ja muszę jakąś wyhaczyć w tym miesiącu pod koniec gdzieś i jestem w kropce... a do krawcowej nie chcę chyba iść, bo szycie na miarę jest strasznie drogie - a sama nie umiem szyć :/

(...)
Co do sukienek to chyba będę się przymierzać do jeszcze jednej : Happy mum - Livia dress bo nam chrzciny wyskoczyły w czerwcu. Poczekam oczywiście n ajakieś przeceny, kupony w gazetach, weekendowe upusty ipt.
To Ty jesteś specjalistka w wyszukiwaniu okazji, przecen i kuponów? Dziel się tu z nami swoim doświadczeniem i informacjami ;)))

Aha, bo ja do mojego wchodzę normalnie, dopiero u niego w gabinecie jest praebieralnia. To bidny ten Twój, nie wie co traci ;)

Nie, no wchodzę do gabinetu też normalnie. Dopiero potem wyskakuję z ciuszków ;-) Ale większość czasu przed ginem spędzam w kapciochach i z podciągniętą do "podpiersia" sukienką ;-) więc chyba mało atrakcyjnie :-p
A przystojny facet swoją drogą ;-) Ale co z tego jak ja brzuchata, a on żonaty? :-p No i wolę nawiązywać znajomość z mężczyzną od patrzenia w oczy, a nie tak... od dupy strony ;-)

Ostatnia edycja:
dorkazz super leżaczek, mogę zapytać, ile za niego zapłaciłaś??

eweliwoooow boska sukienka, faktycznie w ogóle nie widać, że pod nią dzidziuś mieszka :tak: i za buty- RESPECT:-D

reklama
Do góry