Maghdalena
Fanka BB :)
Fajowe! Ja też dostałam te zniżki do skrzynki. Jutro idę do takko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajowe! Ja też dostałam te zniżki do skrzynki. Jutro idę do takko
Hie hie hie Takko, niestety chińszczyzna, ale można znaleźć coś dobrej jakości. Ceny wery najs wystarczy raz pójść i pani przy kasie Ci zaproponuje kartę stałego klienta ja mam takko blisko w centrum handlowym, więc wpadam tam przy okazji zkupów. Tak specjalnie to by mi się nie chciało jeździćA ja jak zwykle nie wiem co to jest takko i nie dają mi zniżek!
Hihihi, a właśnie tego nie ma na mapce jest jeszcze gdzieś w Śródmieściu i gdzieś na Targówku chyba.Ja w Warszawie kojarzę tylko Takko w Tesco przy Fieldorfa, nie wiem czy jest gdzieś jeszcze...? Kiedyś kupiłam tam małemu parę tanich ciuszków
A ja bym się bała, że podczas spania będą mi się rozpinać te napy, bo ja się wiercę straszelnie w nocy(...)
Jagoda - ta, którą pokazałaś strasznie biust podkreśla Taaaki wielki się wydaje, a ja swój będę raczej chciała optycznie zmniejszyć No i ceny faktycznie są średnio zachęcające. Ale krój koszulki taki, że i po karmieniu można będzie z niej korzystać jako ze zwykłej koszulki.