reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

Znalazłam w skrzynce zniżki do Takko, więc nie mogłam nie skorzystać:-p. Ja nie ubieram się elegancko jak Wy tutaj laski, więc dla mnie w sam raz;-), wygodnie i luźno. Aaaa no i zdjęcia zrobiłam na sobie w symulacji z poduszką bo wszystkie 4 sztuki są rosnące z brzuchem i całość za jedyne 80 zł

Fajowe! Ja też dostałam te zniżki do skrzynki. Jutro idę do takko :)

reklama
a ja prosto po wizycie-tak, jak sobie obiecałam-pojechałam do hm. Kupiłam dla Malutkiej świetne czerwone legginso-spodenki w kratkę i różowe skarpetusie, jakoś nic więcej nie wpadło mi w oko.. jutro wkleję fotki, bo dzisiaj mi się już nie chce ich robić

A ja jak zwykle nie wiem co to jest takko:) i nie dają mi zniżek!
Hie hie hie :) Takko, niestety chińszczyzna, ale można znaleźć coś dobrej jakości. Ceny wery najs :) wystarczy raz pójść i pani przy kasie Ci zaproponuje kartę stałego klienta :) ja mam takko blisko w centrum handlowym, więc wpadam tam przy okazji zkupów. Tak specjalnie to by mi się nie chciało jeździć :)
Takko Fashion - Takko Fashion

edit: coś im słabo działa wyszukiwarka sklepów, bo tego blisko mnie nie pokazuje wcale na mapce :confused:

Ostatnia edycja:
Ja w Warszawie kojarzę tylko Takko w Tesco przy Fieldorfa, nie wiem czy jest gdzieś jeszcze...? Kiedyś kupiłam tam małemu parę tanich ciuszków ;)

Kupciusia - fajne koszulki. Ale w pierwszym momencie się przeraziłam, ze Ci nagle tak brzuch urósł :-D

Jagoda - ta, którą pokazałaś strasznie biust podkreśla :-D Taaaki wielki się wydaje, a ja swój będę raczej chciała optycznie zmniejszyć :-D No i ceny faktycznie są średnio zachęcające. Ale krój koszulki taki, że i po karmieniu można będzie z niej korzystać jako ze zwykłej koszulki.

Ja w Warszawie kojarzę tylko Takko w Tesco przy Fieldorfa, nie wiem czy jest gdzieś jeszcze...? Kiedyś kupiłam tam małemu parę tanich ciuszków ;)
Hihihi, a właśnie tego nie ma na mapce :) jest jeszcze gdzieś w Śródmieściu i gdzieś na Targówku chyba.

(...)
Jagoda - ta, którą pokazałaś strasznie biust podkreśla Taaaki wielki się wydaje, a ja swój będę raczej chciała optycznie zmniejszyć No i ceny faktycznie są średnio zachęcające. Ale krój koszulki taki, że i po karmieniu można będzie z niej korzystać jako ze zwykłej koszulki.
A ja bym się bała, że podczas spania będą mi się rozpinać te napy, bo ja się wiercę straszelnie w nocy :)

Maghda - ja po poprzedniej ciąży miałam taką koszulę rozpinaną na boki, jak ta Alles - producent bielizny - alles.pl (tylko 10 razy tańszą ;-) ) i rano się budziłam z cycorami na wierzchu. Ale przy takiej już się nie mają raczej prawa odpinać Alles - producent bielizny - alles.pl Tu jest zapinanie jak przy staniku na taki klips. Sam się nie powinien odczepiać.

Hahaha, "cycory na wierzchu" - no właśnie o tej pierwszej myślałam, że się może rozpinać i się nie myliłam, jak czytam :) dzięki, Cwietka :)

reklama
faktycznie ta pierwsza koszula to jak sexi sukienka wyglada (wystarczyloby cos a la ramiaczka dorobic i po problemie)... a druga, mam podobna i juz mi cyce sie nie mieszcza, konczy sie to tym ze tez sie czasami budze z jednym na wierzchu hahaha
obie sliczne...ciekawe czy jakosciowo sa na poziomie ceny? kto juz je wyprobowal?

Do góry