reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

franekkimono - ja mam podobne, bo rownież zapinane na guziczek i kolor ten sam ;) Na początku się martwiłam że bedzie mi przez to "rozcięcie" śnieg wpadał albo wiało ale w moim przypadku zapięcie na guziczek trzyma szczelnie ;)

reklama
To ja wkleję pierwszego linka :-)
Polecam Outlet w HappyMum Happymum - Outlet
Rzeczy z nowych kolekcji potrafią sporo kosztować, te z Outletu są w miarę w rozsądnych cenach, a jakośc też jak najbardziej w porządku. W poprzedniej ciąży miałam sporo ubrań od nich do pracy i byłam bardzo zadowolona. Teraz tylko odgrzebię.

Teraz miałam chwilkę żeby pooglądać sobie stronkę i muszę przyznać, że ciuszki są bardzo ładne:-) Na pewno coś sobie niedługo zamówię bo muszę się przyznać, że jestem zakupoholiczką:eek:

To jeszcze w temacie HappyMum - jedyne czego od nich nie polecam to jeansy z pasem, bo tam właśnie ten pas na brzuch jest dość luźny i we wczesnej ciąży się nie sprawdza, potem też róznie z nim bywa (o ile tego nie zmienili).
Jeansy bardzo polecam z H&M.

Ja też jeśli się zdecyduję na jeansy, to tylko z H&M Mama - słyszałam same pozytywne opinie, moja siostra całą ciążę w nich przechodziła. A cena taka, jak wszędzie za ciążowe ciuchy.

Ja na spodnie z h&m też nie narzekam, ale w tych, które nosiłam w poprzedniej ciąży była fajna regulacja na guziki poniżej tego elastycznego pasa. To się super sprawdzało, bo jednak biodra też trochę rosną w ciąży. A wczoraj kupowałam spodnie w h&m i żaden model nie ma już tej regulacji :(

Domi, pewnie stwierdzili, że jak nie zrobią tej regulacji, to każda przyszła mama będzie musiała w połowie ciąży kupować nowe - szersze w biodrach. No może nie każda, ale znaczna większość. Ech...

Całe szczęście my pod koniec ciąży raczej nie będziemy potrzebowały jeansów, bo to nie ta pora roku ;-) Ja poprzednio nosiłam moje w 4-6 miesiącu, potem na lato była przerwa, a potem we wrześniu znów musiałam wyciągnąć i całe szczęście, że były dobre, bo na miesiąc nie opłacałoby się kupować nowych ciuchów

Domi to kiepsko, że nie ma tych guziczków. Ja właśnie z poprzedniej ciąży mam takie mięciusie jeansy z guziczkami i bardzo mi się przydały - tyle, że mi tyłek pod koniec zmalał (nie wiedzieć czemu).

Chyba te z happymum maja zatrzaski do małych i dużych brzuchow...jest nawet opis "6sposobow..costam.." Na dole strony (z koma nie mogę wkleic linka)

reklama
K06 OCIEPLANE SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI XXL (44) (2953218377) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Myślę, że kupię te tregginsy - wyglądają sympatycznie. No i jest pełna rozmiarówka, a cena boska:)

tegginsy.jpg

Do góry