reklama
fibi 86
Fanka BB :)
To ja wkleję pierwszego linka :-)
Polecam Outlet w HappyMum Happymum - Outlet
Rzeczy z nowych kolekcji potrafią sporo kosztować, te z Outletu są w miarę w rozsądnych cenach, a jakośc też jak najbardziej w porządku. W poprzedniej ciąży miałam sporo ubrań od nich do pracy i byłam bardzo zadowolona. Teraz tylko odgrzebię.
Teraz miałam chwilkę żeby pooglądać sobie stronkę i muszę przyznać, że ciuszki są bardzo ładne:-) Na pewno coś sobie niedługo zamówię bo muszę się przyznać, że jestem zakupoholiczką
To jeszcze w temacie HappyMum - jedyne czego od nich nie polecam to jeansy z pasem, bo tam właśnie ten pas na brzuch jest dość luźny i we wczesnej ciąży się nie sprawdza, potem też róznie z nim bywa (o ile tego nie zmienili).
Jeansy bardzo polecam z H&M.
Jeansy bardzo polecam z H&M.
Agata_K
Ja też jeśli się zdecyduję na jeansy, to tylko z H&M Mama - słyszałam same pozytywne opinie, moja siostra całą ciążę w nich przechodziła. A cena taka, jak wszędzie za ciążowe ciuchy.
Ja na spodnie z h&m też nie narzekam, ale w tych, które nosiłam w poprzedniej ciąży była fajna regulacja na guziki poniżej tego elastycznego pasa. To się super sprawdzało, bo jednak biodra też trochę rosną w ciąży. A wczoraj kupowałam spodnie w h&m i żaden model nie ma już tej regulacji
Agata_K
Domi, pewnie stwierdzili, że jak nie zrobią tej regulacji, to każda przyszła mama będzie musiała w połowie ciąży kupować nowe - szersze w biodrach. No może nie każda, ale znaczna większość. Ech...
Całe szczęście my pod koniec ciąży raczej nie będziemy potrzebowały jeansów, bo to nie ta pora roku ;-) Ja poprzednio nosiłam moje w 4-6 miesiącu, potem na lato była przerwa, a potem we wrześniu znów musiałam wyciągnąć i całe szczęście, że były dobre, bo na miesiąc nie opłacałoby się kupować nowych ciuchów
IzaVarsovie
Chyba te z happymum maja zatrzaski do małych i dużych brzuchow...jest nawet opis "6sposobow..costam.." Na dole strony (z koma nie mogę wkleic linka)
reklama
Agata_K
K06 OCIEPLANE SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI XXL (44) (2953218377) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Myślę, że kupię te tregginsy - wyglądają sympatycznie. No i jest pełna rozmiarówka, a cena boska
Myślę, że kupię te tregginsy - wyglądają sympatycznie. No i jest pełna rozmiarówka, a cena boska