_koRba_
Fanka BB :)
Maja nie uczepilam sie Ciebie i najwidoczniej to Ty nie rozumiesz. Nie mowilam,ze to iz mama Ci cos sponsoruje to cos zlego (moi rodzice np kupili wozek dla wnuczki- ale nie powiem ze mimo to bylo mi troche glupio ale wiem ze dla.nich to byla duza przyjemnosc i nas to troche odciazylo) czy to ,ze kupujesz wozek bujaczek czy inna rzecz za 1000 czy dwa czy trzy to zle bo na niektorych rzeczach nie mozna badz nie warto oszczedzac np jezeli chodzi o bezpieczenstwo takie moje zdanie ale dla mnie jest marnowaniem pieniedzy kupowanie czegos na 3miesiace za niewiadomo jaka kase jak za miast tego mozna miec i jakosciowo lepsze za mniejsza. jestes gadzeciara jak siebie okreslias Twoja sprawa . Piszesz ze nie jestes zamozna wiec tym badziej Twoje podejscie do tematu jest dla mnie niezrozumiale. Twoje zycie i sprawa na co wydajesz i ile ja wyrazilam opinie mam po prostu inne odejscie do zycia.Moze i z czasem zrozumiesz. Co do tego ze kupowanie czegokolwiek moze spowodowac tragedie nigdzie nic takiego nie napisalam raczej chodzilo mi o to , ze dzieci moga urodzic sie martwe albo byc jakies komplikacje czy inne tragedie niestety mam nie jedna znajoma ktorej taka tragedia sie przydarzyla i chodzilo mi o to ze sa w zyciu wazniejsze rzeczy i wartosci niz kolejna "*******a" czy gadzet dla zaspokojenia wlasnego musze bo padne.