_koRba_
Fanka BB :)
Maja sorry ale dziecku raczej bedzie obojetne czy zarzyga bujaczek za tysiaka czy za stowke wazne by mial kochajaca mame i tate i szczesliwych ktorzy dobrze sie nim zajmuja a co jesli kupisz za tysoaka a okaze sie ze dziecko boi sie takiego bujania albo ma takie ulewanie ze przy najmniejszym bujnieciu z niego leci. ok pierwsze dziecko mozna szalec stac cie ok ale odnosze wrazenie ,ze robisz to bardziej na pokaz niz rzeczywiscie z rozsadku. wiele z nas tez stac na rozne rzeczy i jak jest to potrzebne czy mamy takaazachcianke jak to baby w ciazy bierzemy ale czy pomyslalas realnie co jesli bedzie inna plec ,co jesli zdarzy sie jakas tragedia ? nikonu tego nie zycze ale chce Ci troche uswiadomic ze to ze ktos moze i ma kase to licza sie tez inne wartosci. mozesz sie obrazic czy mnie mozecie zlinczowac ale to moje zdanie a mowie co mysle i albo ktos jest inteligentny i to toleruje albo sie obrazi. Tolerowac trzeba nawet glupote akceptowac nie Ciesze sie ze sprawia Ci radosc oczekwianie dziecka bo to dobry znak. Jednak czasem warto zadac sobie pytanie czy mi nie odpierdziela za bardzo i czy warto .