reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
ehzz nieszczęsny wózek, szukam i szukam i zawsze jest jakieś ale.. a że chce kupić używany więc pole manewru ograniczone ;/ A wyprawka zamknięta pomijając te tysiąc drobnych rzeczy, które zawsze się dokupuje przy okazji ;))

dokladnie tak i wszystkie które są w mojej okolicy maja jakieś wady ;/ A że nie jest to wózek bardzo popularny to robi mi sie gorąco przy tyłku.. Jest kilka daleko w Polsce ale wolalabym najpierw zobaczyc go na zywo zanim kupie ;/ Ewentualnie przeboleje jeszcze x-landera xa.
mika wibrator to podstawa ;))

Ach wy zboczuszki :-D

Maja, zdajesz sobie sprawę, że za długo Twoje dziecko nie będzie korzystało z tego bujaczka?

ponoć do 9 m-cy. Zobaczymy....Wiem, nie jest to rzecz niezbędna i ja chyba troche przesadzam ale to pierwsze dziecko :)

A jak będzie grubasek jak maja zakłada to nawet krócej

Po ostatnim USG zmieniam zdanie :) chyba nie jest takim grubasem...lekarz powiedział ze jak na ten tydz ciąży to jest malutki, chociaż nadal mieści sie w normie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry