reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
He he u mnie też wyprawka zamknięta z wiadomych względów No jeszcze emolient muszę kupić
ehzz nieszczęsny wózek, szukam i szukam i zawsze jest jakieś ale.. a że chce kupić używany więc pole manewru ograniczone ;/ A wyprawka zamknięta pomijając te tysiąc drobnych rzeczy, które zawsze się dokupuje przy okazji )
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Super ten zestaw Kasia, mozna zawsze dodatkowa hustawke kupic do innego pokoju, po co nosic?
dokladnie tak i wszystkie które są w mojej okolicy maja jakieś wady ;/ A że nie jest to wózek bardzo popularny to robi mi sie gorąco przy tyłku.. Jest kilka daleko w Polsce ale wolalabym najpierw zobaczyc go na zywo zanim kupie ;/ Ewentualnie przeboleje jeszcze x-landera xa.
mika wibrator to podstawa )
mika wibrator to podstawa )
K
kaira24
Gość
Mika no te Vibrato to najważniejsze, jesli dorosłych zadowala, to ten sam mechanizm dzieci jak najbardziej.
ewitka a jane mumm, albo move x ladner?
albo Spacer | Wózki | Odnowione / używane/ II gatunek | Artykuły dziecięce, Akcesoria dla dzieci, Wyprawka - Sklep Częstochowa
Przedmioty użytkownika nextwaypl - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tych stron coś
ewitka a jane mumm, albo move x ladner?
albo Spacer | Wózki | Odnowione / używane/ II gatunek | Artykuły dziecięce, Akcesoria dla dzieci, Wyprawka - Sklep Częstochowa
Przedmioty użytkownika nextwaypl - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tych stron coś
Majaaa85
Fanka BB :)
Ach wy zboczuszki
ponoć do 9 m-cy. Zobaczymy....Wiem, nie jest to rzecz niezbędna i ja chyba troche przesadzam ale to pierwsze dziecko
Po ostatnim USG zmieniam zdanie chyba nie jest takim grubasem...lekarz powiedział ze jak na ten tydz ciąży to jest malutki, chociaż nadal mieści sie w normie
Maja, zdajesz sobie sprawę, że za długo Twoje dziecko nie będzie korzystało z tego bujaczka?
ponoć do 9 m-cy. Zobaczymy....Wiem, nie jest to rzecz niezbędna i ja chyba troche przesadzam ale to pierwsze dziecko
A jak będzie grubasek jak maja zakłada to nawet krócej
Po ostatnim USG zmieniam zdanie chyba nie jest takim grubasem...lekarz powiedział ze jak na ten tydz ciąży to jest malutki, chociaż nadal mieści sie w normie
Ostatnia edycja:
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Grubaski czy nie, ważne żeby zdrowe!
reklama
a_aparatka
Fanka BB :)
Ale popłynełyscie
Ja miałam czekac na wózek 3 tygodnie, a wczoraj był już do odbioru. Jest sliczny
Ja miałam czekac na wózek 3 tygodnie, a wczoraj był już do odbioru. Jest sliczny