reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

ja chyba nigdy bym nie umiała wybrać wózka... na szczęście wózek dostanę od znajomej, fotelik też się spora część wydatków jednak mi zostanie w kieszeni :)

reklama
Ja dziś od rana byłam w 3 różnych miejscowościach w poszukiwaniu wózka i fotelika i dalej nie mam podjętej decyzji... Ale widziałam na żywo, kilka mi się podobało, jak na coś się zdecydujemy to się pochwalę.

Sarenka - jak dla mnie to za używany wózek 2w1 800 zł to strasznie dużo... Dziś w jednym sklepie widziałam np. Bebetto nowy 2w1 za 1099 zł, więc jak dla mnie to jest zbyt mała różnica w cenie i wolałabym nowy albo szukałabym tańszego używanego.

Kolorlove ja też mam problemy z podjęciem decyzji na temat wózka. Ale chyba wezmę hauck-a bo ostatnio był 3 w 1 za 200 euro.
No i podobno są dobre. Tak słyszałam :)

Kolorlove ja też mam problemy z podjęciem decyzji na temat wózka. Ale chyba wezmę hauck-a bo ostatnio był 3 w 1 za 200 euro.
No i podobno są dobre. Tak słyszałam :)

To fajna cena :) Ja się ciągle zastanawiam, bo te 3w1 mają zazwyczaj foteliki bez testów ADAC, a mi na tym jednak zależy, więc muszę takiego poszukać, żeby później fotelik, np. maxi cosi pasował, ale chyba w większości nie ma z tym problemu.

Ale z tego co wiem w Niemczech mają. Ale aż sobie sprawdzę.

I już sprawdziłam. Ten co ja bym kupowała ma same 4. Wiec jest nieźle ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry