reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
ja wózek muszę kupić, ale już mam wybrany na 100% go kupię a fotelik i resztę sprzętów dostanę więc też spory koszt mi odchodzi
halina1982
czy któraś z Was zna pościel firmy remi? znalazłam na allegro, fajna cena, ładne wzory i zastanawiam się nad kupnem
REMI PIĘKNA 6EL POŚCIEL DO ŁÓŻECZKA WZORY LUX ! (4037055266) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
REMI PIĘKNA 6EL POŚCIEL DO ŁÓŻECZKA WZORY LUX ! (4037055266) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
klaudynaaa
ja niestety nie, więc nie pomogę :-(
kolorlove
Ja dziś od rana byłam w 3 różnych miejscowościach w poszukiwaniu wózka i fotelika i dalej nie mam podjętej decyzji... Ale widziałam na żywo, kilka mi się podobało, jak na coś się zdecydujemy to się pochwalę.
Sarenka - jak dla mnie to za używany wózek 2w1 800 zł to strasznie dużo... Dziś w jednym sklepie widziałam np. Bebetto nowy 2w1 za 1099 zł, więc jak dla mnie to jest zbyt mała różnica w cenie i wolałabym nowy albo szukałabym tańszego używanego.
Sarenka - jak dla mnie to za używany wózek 2w1 800 zł to strasznie dużo... Dziś w jednym sklepie widziałam np. Bebetto nowy 2w1 za 1099 zł, więc jak dla mnie to jest zbyt mała różnica w cenie i wolałabym nowy albo szukałabym tańszego używanego.
kolorlove
Kolorlove ja też mam problemy z podjęciem decyzji na temat wózka. Ale chyba wezmę hauck-a bo ostatnio był 3 w 1 za 200 euro.
No i podobno są dobre. Tak słyszałam
To fajna cena Ja się ciągle zastanawiam, bo te 3w1 mają zazwyczaj foteliki bez testów ADAC, a mi na tym jednak zależy, więc muszę takiego poszukać, żeby później fotelik, np. maxi cosi pasował, ale chyba w większości nie ma z tym problemu.
kolorlove
Ale z tego co wiem w Niemczech mają. Ale aż sobie sprawdzę.
I już sprawdziłam. Ten co ja bym kupowała ma same 4. Wiec jest nieźle ;-)
No to fajnie, te firmy co mi się podobają, najczęściej mają jedynie atesty, a wiadomo, że to nie wystarcza 4 to już dobrze
reklama
Patka0000
Ta posciel sliczna ! najładniejsze to chyba te z zielenia takie uniwersalne