reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Niektore ciuchy moja lenka nosi od 62 rozm najpierw mega sukienka potemndlugo tunika abteraz bluzka. Rozmiar rozmiarowi nierowny

reklama
ja mam od takich malutkich po takie dla pół rocznego i troszkę więcej, ja dzisiaj planuję jechać na zakupy dla siebie po jakieś leginsy, chciała bym jakieś kolorowe, macie pomysł w jakim sklepie sprawdzić :-D?

Karolq_ale super!!
A ja teraz mam wyrzuty sumienia ze jeszcze nie jestem przygotowana(( kupuje wszystko wiec nie wiem jak dużo ciuszków bedzie mi potrzeba...dużo sie mówi ze zostają nowe, bo dziecko szybciej urośnie niż zdążysz wszystko przymierzyć...???!?!? Co robic? Jak dużo kupować? Heeeeelp...oszaleje!!

kurcze ja ci tak dokładnie nie powiem bo dostałam i odkupiłam i mam ciuszków mnóstwo z każdego rozmiaru, co prawda na liście wyprawki z której korzystam było, że po ok 5-6 szt i każdego rodzaju, nie wiem czy to nie za mało ;-)

Moje najnowsze łowy z Allegro :-) tanie jak barszcz, bo nie licząc przesyłki to koszulki i body wyszły po 50 gr za sztukę :-)
A miałam już nic nie kupować z ubranek...

DSCF7437.jpgDSCF7439.jpgDSCF7440.jpgDSCF7441.jpg

Załączniki

• DSCF7437.jpg
    DSCF7437.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCF7439.jpg
    DSCF7439.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF7440.jpg
    DSCF7440.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 59
  • DSCF7441.jpg
    DSCF7441.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 57
ale fajne zakupki dziewczyny :-)
A mi dziś przyszła poduszka do karmienia :happy:
Nie kupowałam typowego rogala do karmienia bo nawet nie wiem czy bede karmić a tak to kure sie wykorzysta jako zabawkę, poduszkę czy choćby podstawkę pod laptopa ;-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 58
  • image.jpg
    image.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 55
94786_02_f.jpg
ja sobie kupiłam dzisiaj taki stanik sportowy w Lidlu, za 27,99zł bo normalne staniki zaczęły mnie strasznie uwierać :-(

Załączniki

• 94786_02_f.jpg
    94786_02_f.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry