reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Margo mi nie zależy na firmie, ja mieszkam w małym miasteczku i mam gdzieś co ktoś powie, tylko zobacz te wóżki drogie mają z góry wyrobioną markę, że są dobre. NO jak płacę za wóżek ponad 3 tyśki to wymagam, a tak naprawdę to nie muszą się niczym różnić.
Ja mam mętlik w głowie bo podoba mi się miomo, ale z drugiej strony babydesind sprint może być korzystniejszy z punktu widzenia wóżka spacerowego. Sama użytkuje taki wózek spacerowy od 3 lat i nie mam żadnych zastrzeżeń, więc marka sprawdzona. No ale teraz muszę sobie to przetłumaczyć, a trudno jeśli się juz zakochałam w innym wózeczku.

Sarenka ja też mam gdzieś czy to jest firmowe czy nie. To dla mnie głupota i to wielka. Dla mnie wózek ma byc funkcjonalny i nie za drogi. A przede wszystkim ma podobać się mnie a nie komuś :p
Dla mnie ten wózek nie wyróżnia się niczym nadzwyczajnym do tego wygląda komicznie.

Ostatnia edycja:
reklama
Serenko nowe wózki można kupić jeszcze taniej i ludzie też są z nich zadowoleni,A 800 zł za używkę to za dużo.

Kaira, dziewczyny, dobrze, ze Was mam, właśnie dobrze mi przemówiłyście do rozumku. POstawnowiłam pojezdić i coś nowego kupić, oczywiście oglądam ogłoszenia używanych wóżków, ale inaczej do tego podchodzę. Kupić coś na siłę to nie warto, stwierdziłam,że więcej dzieci nie planuje, z Milką brałąm tani wózek(moi rodzice kupowali całą wyprawkę nie chciałam ich obciążać finansowo, a do tego odrazu móiłąm, że dokupimy spacerówkę, więc stawiałąm na tani, wózek, z dużą gondolą ).Teraz sobie kupię wózek, który będzie mi się podobał, a jeszcze trochę czasu mam.

reklama
My dzis kupilismy wozek quinny buzz 3 ze wszystkim lacznie z fotelikiem samochodowym I z ta podstawa co sie ja montuje w aucie na stale, uzywany ale w idealnym stanie!! Ja nowego nie kupuje poniewaz wiecej dzieci nie planuje ;)

Do góry