reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Kochane!
Mam do sprzedania spodnie ciazowe rurki - czarne - nie uzywane [kupilam ze bede chodzi pojechalam na urlop i jak wrocilam to juz tylka nie wcislam:D]
Rozmiar W:32/L32
Pozniej je wymierze jak znjade chwile.

reklama
podusia super sprawa, fajna, że do wielu rzeczy można wykorzystać :-D
co do staników to podobne kupiłam sobie kilka dni temu w Triumph
biały taki sportowy za 29,99zł i czarny bardziej "elegancki" z wycięciem większym za 49,99zł, ale też z tych sportowych, oba bez fiszbin, na grubych ramiączkach, tez mnie cisnęły poprzednie, było mi bardzo niewygodnie a teraz jest super, nic mnie nie uwiera, są wygodne bardzo i rozciągają się więc będą na dłużej:-D polecam :-D

Hej dziewcyzny
Znalazłam wózek, ja uparłam się na wózek kremowy, beżowy coś w tym stylu wyślę link i pokarzę co chcę dziś oglądać, jednak ten tutek ma słabe opinie. Jakoś specjalnie mi nie zalezy na spacerówce, bo jakoś nie mam ufności, do spacerówek z zestawów z 3 w 1.
Grander Tutek Alu beż/krem z fotelikiem, Płock • Tablica.pl
Mutsy Transporter 2 w 1 Gondola + Spacerówka + Śpiwór Warszawa Białołęka • Tablica.pl
tylko ten drugi jest w gorszym stanie i starszy

a bralas inne wozki pod uwage? na czyn zalezy Ci najbardziej w wozku? dla mnie bylo wazne zeby gondola byla duza zeby dziecko moglo dlugo pojezdzic, nie kazde dziecko nadaje sie do spacerowki w wieku 5 miesiecy. te wozki co podalas maja male gondole.

Serenko Mutsy lepsza firma, ale używanych straszych niz 2 lata nie ma sensu kupować, bo są zdezelowane.Masz chwiel czasu może coś znajdziesz innego

też myślę, że Mutsy to lepsza firma, no i też uważam, że starszych niż 2 lata nie ma co kupować, pewnie dużo będzie trzeba w nim powymieniać, na Tablicy ciągle są jakieś nowe ogłoszenia, poczekaj i może coś się jeszcze trafi :-D

kurcze, wydaje mi się, że nie będę ptrzebowała dużej gondolki raczej nie będę potrzebować, bo myślę, że jak dziecko będzie miało 6 miesięcy to przejdę na spacerókę, zresztą to będzie zima, i raczej nie będę godzinami spacerować z dzieckiem. Z Milą nastawiałąm się na dużą gondolkę i duże pompowane koła, bo rodziłam we wrześniu. Przyszedł wózek mega ciężki, duża gondola i co z tego jak w tym roku mrozy osiągały ponad 30C i nie wychodziłam z NIą, a jak było trochę cieplej, to wystawiałam Ją z wózkiem na balkon(akurat mamy bardzo słoneczny balkon) i w zimę łapała łśoneczne promienie, spała sobie a ja sprzątałam i nie musiałam się szarpać po schodach z tym ciężarem.
Teraz chce lekki wózek, i nie koniecznie dużą gondolę, chcę jakiś jasny, a mało jest jasnych wózkó używanych:(
Ostatnio wypatrzyłam x landera xa- taki biało kremowy z czerwonymi dotakami, strasznie mi się podobał, ale zanim się zdecydowałam poszedł. Dlatego boję się, że kolejny wózek sprzatną mi sprzed nosa, a cena jest dobra..chyba.

to też fakt jak są ciekawe oferty to znikają od razu, i nigdy nie wiesz co się trafi...ale pojedź sobie i sprawdź te wózki, czy ci odpowiadają i wtedy podejmij decyzję :-D

Serenko moja kol robiłą zakup roku.Kupila wózek z x landera za 500 zł bo niby promocja, jeszcze starszy niz mój a mój ma juz prawie 4 lata.W życiu bym nie dała za to tyle kasy.
Jesli są licytacje na all zainstaluj snjapera, i szukaj na tablicy tam jeszcze taniej kupisz.Błonka okazyjnie kupiła

reklama
Tak ale xlander podoba mi się tylko ten biało beżowy a ich jest malutko:( No i jak jest to daleko i nie mam możliwości obejrzenia wózka, a najlepiej zobaczyć osobiście, już sama nie wiem co robić, niby jest trochę czasu ale mój m ma w sumie w tyg 2 dni wolne kiedy moż na jechać, zaraz święta, no to tez kilka dni odpadnie, chcę jeszcze zrobić remont w kuchni, więc tak naprawdę dużo czasu nie zostało a nie wyobrażam sobie z wielkim brzucholem jeżdzić po sto pare km żeby obejrzeć wóżek, najgorsze jest to, że żadnego nie widziałam na żywo i nie mam porówniania:(

Do góry