reklama
Irka to podziwiam Cię za siłę, konsekwencję i upór w dążeniu do celu, jesteś na pewno wartościową dziewczyną, a mama i teściowie nie wiedzą co tracąSkodzia tylko moja mama jeszcze nie wie, odkąd skończyłam 18 lat i postanowiłam się usamodzielnić... nasz kontakt się oziębił, a wręcz go nie mamy. (mama powiedziała skoro chcę się wyprowadzić to mam sobie sama radzić) i tak sobie radzę od 4 lat z narzeczonym i na dobre nam to wyszło. Przez 3 lata zapraszałam mamuśke na obiad, kawę, ciasto.. nie chciała przychodzić. Mogę policzyć na palcach jednej dłoni ile razy była u mnie w mieszkaniu, a w zeszłym roku przeszła samą siebie i powiedziałam sobie KONIEC, nie będę się już prosić nie potrzebuje rozmów i kontaktu okey, jeśli jej to odpowiada niech i tak zostanie. Ja jakoś sobie z tym już radzę, choć nie ukrywam, że chciałabym żeby była przy mnie w tych pięknych dla mnie chwilach, ale jest jak jest i tego się nie zmieni...
A z rodzicami narzeczonego też nie mamy dobrego kontaktu, z racji tego, że mój narzeczony zawsze uważany był za czarną owce w rodzinie i że sobie w życiu nie poradzi ( a ma jeszcze 4 rodzeństwa), więc po prostu odsunęliśmy się na bok i ograniczamy kontakt do urodzin i ewentualnie świąt.
A ja ostatnio wyhaczyłam również w ciuszkach używanych takie oto cacko
Zobacz załącznik 605240
A żabka u r o c z a
kolorlove
Fanka BB :)
ale fajniutki kermit!
mycha05
Cudzie trwaj!
K
kaira24
Gość
Mycha super o ubranko jak już będzie tak daleko i bezpiecznie pewnie kupię to samo.A kocyki są naprawde fajne.Josie pisała ze jescze w Kapphal tez są z 100% bawełny
Ja jak się wczoraj dowiedziałam, że dziewczynka, poleciałam do H&M i kupiłam to:
Zobacz załącznik 605677
Widziałam, że dziewczyny pisały, że takie kocyki są fajne na lato, więc też zakupiłam.
Zobacz załącznik 605678
Śliczne :-)
karolq8
Fanka BB :)
Super!
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Ten kocyk z H&M to bawełniany czy polarkowy? jaka cena?
reklama