reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Skodzia tylko moja mama jeszcze nie wie, odkąd skończyłam 18 lat i postanowiłam się usamodzielnić... nasz kontakt się oziębił, a wręcz go nie mamy. (mama powiedziała skoro chcę się wyprowadzić to mam sobie sama radzić) i tak sobie radzę od 4 lat z narzeczonym i na dobre nam to wyszło. Przez 3 lata zapraszałam mamuśke na obiad, kawę, ciasto.. nie chciała przychodzić. Mogę policzyć na palcach jednej dłoni ile razy była u mnie w mieszkaniu, a w zeszłym roku przeszła samą siebie i powiedziałam sobie KONIEC, nie będę się już prosić nie potrzebuje rozmów i kontaktu okey, jeśli jej to odpowiada niech i tak zostanie. Ja jakoś sobie z tym już radzę, choć nie ukrywam, że chciałabym żeby była przy mnie w tych pięknych dla mnie chwilach, ale jest jak jest i tego się nie zmieni...
A z rodzicami narzeczonego też nie mamy dobrego kontaktu, z racji tego, że mój narzeczony zawsze uważany był za czarną owce w rodzinie i że sobie w życiu nie poradzi ( a ma jeszcze 4 rodzeństwa), więc po prostu odsunęliśmy się na bok i ograniczamy kontakt do urodzin i ewentualnie świąt.

A ja ostatnio wyhaczyłam również w ciuszkach używanych takie oto cacko:D:D
Zobacz załącznik 605240
Irka to podziwiam Cię za siłę, konsekwencję i upór w dążeniu do celu, jesteś na pewno wartościową dziewczyną, a mama i teściowie nie wiedzą co tracą :no:

A żabka u r o c z a :happy2:

Irka Ale sliczna żabciaaa.:-)

Ja jak się wczoraj dowiedziałam, że dziewczynka, poleciałam do H&M i kupiłam to:
hmprod.jpg

Widziałam, że dziewczyny pisały, że takie kocyki są fajne na lato, więc też zakupiłam.
hmprod (1).jpg

Załączniki

• hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 56
  • hmprod (1).jpg
    hmprod (1).jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 54
Mycha super o ubranko jak już będzie tak daleko i bezpiecznie pewnie kupię to samo.A kocyki są naprawde fajne.Josie pisała ze jescze w Kapphal tez są z 100% bawełny

reklama
Do góry