reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
to teraz czeka mnie kupno całej wyprawki dla chłopca:szok: ale siostra się cieszy bo dostanie w spadku cztery kartony ubranek po mojej córci:-D

mia czeka cię od początku to co najpiękniejsze ;-) U mnie w rodzinie same dziewczynki się rodzą wiec ja mam zapas do następnych 3 hihi.Jedyna nadzieja na syna u mojego brata, ale mu się nie spieszy w przeciwieństwie do jego dziewvczyny

dziewczyny, a powiedzcie proszę, co jest najbardziej praktyczne z ciuszków, a co się rzadko ubiera. Np. czy wygodniej jest ubierać kaftanik+śpiochy, czy bodziak+spodenki, czy może sam pajac?
Najwięcej jest w sklepach bodziaków, a jakoś tak mało wygodne mi się to wydaje wkładać przez głowę. Najbardziej podoba mi się opcja kaftanika zapinanego z przodu i tylko pieluszka, jak będzie gorąco, albo śpiochy do tego, ale nie mam doświadczenia.

dziewczyny, a powiedzcie proszę, co jest najbardziej praktyczne z ciuszków, a co się rzadko ubiera. Np. czy wygodniej jest ubierać kaftanik+śpiochy, czy bodziak+spodenki, czy może sam pajac?
Najwięcej jest w sklepach bodziaków, a jakoś tak mało wygodne mi się to wydaje wkładać przez głowę. Najbardziej podoba mi się opcja kaftanika zapinanego z przodu i tylko pieluszka, jak będzie gorąco, albo śpiochy do tego, ale nie mam doświadczenia.
dopóki dziecku nie zagoi się pępek to ja będę używać kaftanik + śpiochy, później body bo dla mnie to duża wygoda, nic się dziecku nie podwija i nie podciąga, teraz w ofertach wielu sklepów są body zapinane z boku
z córcia pajace używałam przede wszystkim do spania

moja agata urodzila sie w grudniu wiec body bylo zdecydowanie najlepsze (nic nie wylazilo nic nie ugniatalo nie zwijalo sie) ale teraz tez bede musiala przemyslec temat ... z tymi upalami roznie jest bo moze byc tak ze polowa lata bedzie w spiochach

Niestety noworodka trzeba ubrać w coś np body, rampers czy co tam kto chce mimo uału 30 stopni. Moje było grudniowe, i wróciłąm już bez kikuta ze szpitala, wiec u nas było body lub koszuleczka, i pajace.tego mam najwiecej. A czapeczki to sie w lato do gondoli zakłada???

reklama
Do góry