reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

wlasnie jesli o kartach klienta mowa to ja wczoraj dostalam karte w rossmanie ... idzie zbierac rabaty a sa fajne kosmetyki, obiadki i czesto promocje na pampki !!!

reklama
ja mam ta karte odkad mała się urodziła. Nie zauważyłam żeby był wyznaczony czas w jakim trzeba robić zakupy. Ważne, żeby była ich odpowiednia ilość w ciągu jakiegoś czasu (chyba przynajmniej 6 razy w ciagu 90 dni), żeby wejść na następny poziom w upustach rabatowych i zbierać nagrody za przejście na wyzszy poziom oraz np. z okazji urodzin maluszka. ;))

Ostatnia edycja:
Skodzia tylko moja mama jeszcze nie wie, odkąd skończyłam 18 lat i postanowiłam się usamodzielnić... nasz kontakt się oziębił, a wręcz go nie mamy. (mama powiedziała skoro chcę się wyprowadzić to mam sobie sama radzić) i tak sobie radzę od 4 lat z narzeczonym i na dobre nam to wyszło. Przez 3 lata zapraszałam mamuśke na obiad, kawę, ciasto.. nie chciała przychodzić. Mogę policzyć na palcach jednej dłoni ile razy była u mnie w mieszkaniu, a w zeszłym roku przeszła samą siebie i powiedziałam sobie KONIEC, nie będę się już prosić nie potrzebuje rozmów i kontaktu okey, jeśli jej to odpowiada niech i tak zostanie. Ja jakoś sobie z tym już radzę, choć nie ukrywam, że chciałabym żeby była przy mnie w tych pięknych dla mnie chwilach, ale jest jak jest i tego się nie zmieni...
A z rodzicami narzeczonego też nie mamy dobrego kontaktu, z racji tego, że mój narzeczony zawsze uważany był za czarną owce w rodzinie i że sobie w życiu nie poradzi ( a ma jeszcze 4 rodzeństwa), więc po prostu odsunęliśmy się na bok i ograniczamy kontakt do urodzin i ewentualnie świąt.

A ja ostatnio wyhaczyłam również w ciuszkach używanych takie oto cacko:D:D
DSC_0188.jpg

Załączniki

• DSC_0188.jpg
    DSC_0188.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 89
ja mam też kartę rossnę i rabat 7%. aktywujcie dziewczyny bo warto. zakupy trzeba zrobić przynajmniej raz w miesiącu.
byłam ostatnio na ciuchach i co wzięłam do ręki to coś na synusia ledwo się powstrzymałam żeby nie kupić hihi

reklama
Do góry