A mnie wczoraj mama pozytywnie zaskoczyla, pytala jakich sprzetow bedziemy potrzebowac. Powiedziala ze pojedziemy kupic nowy wozek 3w1 od producenta w poblizu mojego miasta. Lozeczko turystyczne i co bedziemy tylko chcieli :-) ale czekaja z wypiekami na twarzy na pierwsza wnusie... Super milo nam sie strasznie zrobilo :-)
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A mnie wczoraj mama pozytywnie zaskoczyla, pytala jakich sprzetow bedziemy potrzebowac. Powiedziala ze pojedziemy kupic nowy wozek 3w1 od producenta w poblizu mojego miasta. Lozeczko turystyczne i co bedziemy tylko chcieli :-) ale czekaja z wypiekami na twarzy na pierwsza wnusie... Super milo nam sie strasznie zrobilo :-)
wiem ze w okolicach czestochowy tych producentow wozkow jest pelno - nie masz daleko to pojezdzij i poprobuj !!! i blagam zainwestuj w fotelik dobry a nie ten z kompletu do wozka bo ci producenci zadnych testow nie robia a te foteliki naprawde sie lamia!!!! a ty czesto jezdzisz !! (ja wiem ze przynudzam ale to naprawde niewiele zalezy od nas ...
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Mozna i powiem ze calkiem sie sprawdzaA czy mozna z niej gadac do dziecka czy nie? W sensie wiesz zanim dojdziesz do pokoju uspokajac by dzecko slyszalo ?
Ok teraz mi sie strona otworzyla i widze ze ma taka funkcje a jak w praktyce?
Corka nawet przez dzien jak wlezie do sypialni i chce gmerac w szafkach z ciuchami czy w nocnej to latwo ja przegonic z tamtad
I c jest fajne - to mozma ruszac kamera z pilota - przy monitorze co sa przyciski - takze jak mi plata sie po pokoju dziecko to mozna sledzic kazdy ruch - jak wieksze
To moze rodzicom dam ten fotelik zeby mieli awaryjnie, a my kupimy sobie nowy ;-)wiem ze w okolicach czestochowy tych producentow wozkow jest pelno - nie masz daleko to pojezdzij i poprobuj !!! i blagam zainwestuj w fotelik dobry a nie ten z kompletu do wozka bo ci producenci zadnych testow nie robia a te foteliki naprawde sie lamia!!!! a ty czesto jezdzisz !! (ja wiem ze przynudzam ale to naprawde niewiele zalezy od nas ...
A te wozki co pisalam to sprawdzone sa przez mamy mlodsze kolezanki z pracy ;-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
To moze rodzicom dam ten fotelik zeby mieli awaryjnie, a my kupimy sobie nowy ;-)
A te wozki co pisalam to sprawdzone sa przez mamy mlodsze kolezanki z pracy ;-)
nosidelka nie oplaca sie drugiego kupowac bo ten fotelik nie jezdzi w samochodzie tylko jezdzi razem z dzieckiem !!! czyli zeby gdzies zawiezc mala wieziesz ja w foteliku i tyle ... szkoda kasy ... warto drugi kupic jak juz bedzesz zostawiala fotelik w samochodzie bo moze sie zdarzyc ze pojedziesz autem i zabierzesz fotelik a tu pilnie trzeba do lekarza czy cos ...
Skodzia fajnie, że masz wsparcie w rodzicach!
To bardzo ważne... Aż Ci zazdroszczę:-) u mnie nie jest tak kolorowo, szczerze to moja mama jeszcze nawet nie wie że będzie babcią, a na rodziców mojego narzeczonego też nie mamy co liczyć...
To bardzo ważne... Aż Ci zazdroszczę:-) u mnie nie jest tak kolorowo, szczerze to moja mama jeszcze nawet nie wie że będzie babcią, a na rodziców mojego narzeczonego też nie mamy co liczyć...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Skodzia fajnie, że masz wsparcie w rodzicach!
nikt nic nie wie ?? czemu nie powiedzialiscie ??
Skodzia mea bardzo dobrze pisze w sprawie fotelikow, polecam
Mika.k w kappahl kupuj na przecenach tylko, warto miec karte klienta bo wtedy do domu wysylaja znizki 30% i np teraz na wyprzedazach w weekend z karta mialam dodatkowe -50% na przeceny wiec kupowalam naprawde za grosze
F&f uwielbiam maja bardzo fajny design i dobre jakosciowo ciuszki
Mika.k w kappahl kupuj na przecenach tylko, warto miec karte klienta bo wtedy do domu wysylaja znizki 30% i np teraz na wyprzedazach w weekend z karta mialam dodatkowe -50% na przeceny wiec kupowalam naprawde za grosze
F&f uwielbiam maja bardzo fajny design i dobre jakosciowo ciuszki
reklama
ciastkozkremem
mama Ignasia
Załączniki