reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

A mnie wczoraj mama pozytywnie zaskoczyla, pytala jakich sprzetow bedziemy potrzebowac. Powiedziala ze pojedziemy kupic nowy wozek 3w1 od producenta w poblizu mojego miasta. Lozeczko turystyczne i co bedziemy tylko chcieli :-) ale czekaja z wypiekami na twarzy na pierwsza wnusie... Super milo nam sie strasznie zrobilo :-)

reklama
A mnie wczoraj mama pozytywnie zaskoczyla, pytala jakich sprzetow bedziemy potrzebowac. Powiedziala ze pojedziemy kupic nowy wozek 3w1 od producenta w poblizu mojego miasta. Lozeczko turystyczne i co bedziemy tylko chcieli :-) ale czekaja z wypiekami na twarzy na pierwsza wnusie... Super milo nam sie strasznie zrobilo :-)

wiem ze w okolicach czestochowy tych producentow wozkow jest pelno - nie masz daleko to pojezdzij i poprobuj !!! i blagam zainwestuj w fotelik dobry a nie ten z kompletu do wozka bo ci producenci zadnych testow nie robia a te foteliki naprawde sie lamia!!!! a ty czesto jezdzisz !! (ja wiem ze przynudzam ale to naprawde niewiele zalezy od nas ...

A czy mozna z niej gadac do dziecka czy nie? W sensie wiesz zanim dojdziesz do pokoju uspokajac by dzecko slyszalo ?
Ok teraz mi sie strona otworzyla i widze ze ma taka funkcje a jak w praktyce?
Mozna i powiem ze calkiem sie sprawdza :)
Corka nawet przez dzien jak wlezie do sypialni i chce gmerac w szafkach z ciuchami czy w nocnej to latwo ja przegonic z tamtad :D
I c jest fajne - to mozma ruszac kamera z pilota - przy monitorze co sa przyciski - takze jak mi plata sie po pokoju dziecko to mozna sledzic kazdy ruch - jak wieksze

wiem ze w okolicach czestochowy tych producentow wozkow jest pelno - nie masz daleko to pojezdzij i poprobuj !!! i blagam zainwestuj w fotelik dobry a nie ten z kompletu do wozka bo ci producenci zadnych testow nie robia a te foteliki naprawde sie lamia!!!! a ty czesto jezdzisz !! (ja wiem ze przynudzam ale to naprawde niewiele zalezy od nas ...
To moze rodzicom dam ten fotelik zeby mieli awaryjnie, a my kupimy sobie nowy ;-)

A te wozki co pisalam to sprawdzone sa przez mamy mlodsze kolezanki z pracy ;-)

To moze rodzicom dam ten fotelik zeby mieli awaryjnie, a my kupimy sobie nowy ;-)

A te wozki co pisalam to sprawdzone sa przez mamy mlodsze kolezanki z pracy ;-)

nosidelka nie oplaca sie drugiego kupowac bo ten fotelik nie jezdzi w samochodzie tylko jezdzi razem z dzieckiem !!! czyli zeby gdzies zawiezc mala wieziesz ja w foteliku i tyle ... szkoda kasy ... warto drugi kupic jak juz bedzesz zostawiala fotelik w samochodzie bo moze sie zdarzyc ze pojedziesz autem i zabierzesz fotelik a tu pilnie trzeba do lekarza czy cos ...

Skodzia fajnie, że masz wsparcie w rodzicach!
To bardzo ważne... Aż Ci zazdroszczę:-) u mnie nie jest tak kolorowo, szczerze to moja mama jeszcze nawet nie wie że będzie babcią:(, a na rodziców mojego narzeczonego też nie mamy co liczyć...

Skodzia mea bardzo dobrze pisze w sprawie fotelikow, polecam:)

Mika.k w kappahl kupuj na przecenach tylko, warto miec karte klienta bo wtedy do domu wysylaja znizki 30% i np teraz na wyprzedazach w weekend z karta mialam dodatkowe -50% na przeceny wiec kupowalam naprawde za grosze:)

F&f uwielbiam maja bardzo fajny design i dobre jakosciowo ciuszki:)

reklama
A ja jeśli chodzi o ciuszki to polecam ciuchlandy! Ostatnio upolowałam w stanie idealnym np. pluszowe spodenki na szelki z burberry i dużo innych ubranek w super jakości. Na nowe tej klasy nie mogłabym sobie pozwolić, a zapłaciłam średnio 5zł za sztukę:szok: WP_20140120.jpgWP_20140120 1.jpg

Załączniki

• WP_20140120.jpg
    WP_20140120.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 60
  • WP_20140120 1.jpg
    WP_20140120 1.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 61
Do góry