reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Dzieki maja jestes kochana. My przez dwa mce splukani polowkowe usg 300 zl i oo. To jest strona tesco??? Ja mam ok30 km. Body sie oplacaja . Zobacze jutro na necie .

F&F: moda dla niej, dla niego, dla dziecka : F&F
tj ich strona ale tam są ceny normalne podane no i nie ma wszystkich rzeczy pokazanych. Nie martw się! nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) Jak ty bedziesz miec gotówkę to te rzeczy jeszcze spadną z ceny ;-)

reklama
No masz racje. Do czerwca jest jeszcze czas. Na pewno cos sie trafi. Ja na fejsie dolaczylam do H&M kids takiej grupy i tam jest duzo faknych rzeczy.

Wiecie co jak lato bedzie takie jak zima to chyba beda potrzebne nam cieplejsze ubranka dla dzieciaczkow!

dobra ostatnia rzecz jaką wstawiam bo już was zasypałam moimi rzeczami :zawstydzona/y:
Ten kocyk zrobiła mi tesciowa na drutach :-) przed chwilą własnie skończyła ;-)
Ps. dziewczyny od dziś w Tesco macie wyprzedaż ubranek dziecięcych :) i to tych ładnych wiosennych. :-)

Kocyk bardzo ładny :-)

A te przecyny w Tesco to w kazdym , czy tylko wybrane sklepy?

Kocyk bardzo ładny :-)

A te przecyny w Tesco to w kazdym , czy tylko wybrane sklepy?

powinny być w każdym ale głowy nie dam sobie uciąć ;-)

A oto najnowsze promo z Cauflanda ;) Proszek i płyn Lovela :)
Kolezanki mi foty przysyłają jak coś wychaczą hi hi :-p

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 32
  • image.jpg
    image.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Ogladalam te ubranka na f&f eh az szkoda ze nie ma sie tyle kasy. Ja to pralam niki w dzidziusiu i teraz tez chce ale nigdzie go nie ma. A ten lovela moja uczulal. Nie lubialam go ale promocja dobra :p

Ogladalam te ubranka na f&f eh az szkoda ze nie ma sie tyle kasy. Ja to pralam niki w dzidziusiu i teraz tez chce ale nigdzie go nie ma. A ten lovela moja uczulal. Nie lubialam go ale promocja dobra :p

oooooo:szok: a ja kazalam sobie kupic i to nie jedną sztukę hi hi
mam nadzieje ze mojego nie bedzie uczulac. :) Płyn dzidziuś mozna w kiosku ruchu dostać :)
Położna i jedna pani doktor mówiła ze proszek Jelp sie źle wypłukuje!

Majka to chyba pielucha flanelowa jest - tez mam takie, więc tak mi się wydaje :)

A do mnie dzisiaj kurier zawitał i przywiózł pościel dla mojej córci :)

pościel + ochraniacz
Zobacz załącznik 609687

przybornik na gadżety

Zobacz załącznik 609688
śliczne, ja dzisiaj zamówiłam rożek w sowy, może chcesz linka ROŻEK firmy**BABY-RAJ *80x80 USZTYWNIANY (3956866896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :D

oooooo:szok: a ja kazalam sobie kupic i to nie jedną sztukę hi hi
mam nadzieje ze mojego nie bedzie uczulac. :) Płyn dzidziuś mozna w kiosku ruchu dostać :)
Położna i jedna pani doktor mówiła ze proszek Jelp sie źle wypłukuje!

Mi siostra polecała Lovela proszek do prania ciuszków :D
Dziewczyny śliczne ciuszki i zakupy, ja wczoraj byłam w PatiiMax i kupiłam to :
WP_20140212_001[1].jpg

Załączniki

• WP_20140212_001[1].jpg
    WP_20140212_001[1].jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry