reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Dziewczyny super macie wszystko dla maluszkow.
Ja mam duzo rzezy ktore nadadza sie po Julii(trzeba przegrzebac piwnice).
Lozeczko jest trzeba wymienic materac,kupic koldre,poduche no i posciele bo po Julii mam rozowe:-p
Ja wczoraj w koncu zamowilam w H&M ten komplet z zeberka.Wzielam rozmiar 56 i dopiero wysylka jest w kwietniu.
Dzis lub jutro porobie foto tego co juz kupilam dla malego i wstawie.
A to ten komplecik:Zobacz załącznik 609724

Też się czaję na ten komplet z zebrą, ale poczekam, może przecenią :D

reklama
Lozeczko jest trzeba wymienic materac,kupic koldre,poduche no i posciele bo po Julii mam rozowe:-p
Ja wczoraj w koncu zamowilam w H&M ten komplet z zeberka.Wzielam rozmiar 56 i dopiero wysylka jest w kwietniu.

tez miałam go kupić ale w końcu wybrałam ten zielony bo wszystko mam szare albo kremowo beżowe :)

Monisiaaa...
tez mam ten sam problem....nienawidzę niebieskiego wiec jak wybieram cos kolorowego to staram sie by było jak najmniej niebieskiego.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 36

Ja mam z hipopotamem :-) ale zeberka mi sie tez podoba i chyba też kupię :tak:

A ja za dwa kompleciki reniferka i zabki zaplacilam 40 zl :) ale jestem uboga w bodach wiec jeszcze z dwa dokupie :)

a w ogóle to po ile szt ubrań planujecie kupic w rozm 56 i 62. :confused::confused:
ja na początku planowałam po 7 szt z każdego rodzaju (body, półśpiochy, pajace na noc) Ale teraz to juz sama nie wiem.

Wiesz co tez tak kupowalam po 7. Ale i tak wyszlo wiecej. Wszyscy wpadli w szal zakupow. I rozowe. Teraz chlopak i tez mysle ile tego miec. Wiesz uleje sie albo usra sie i do przewiniecia. Moze niech inne sie wypowiedza z checia poczytam

dobra ostatnia rzecz jaką wstawiam bo już was zasypałam moimi rzeczami :zawstydzona/y:
Ten kocyk zrobiła mi tesciowa na drutach :-) przed chwilą własnie skończyła ;-)
Ps. dziewczyny od dziś w Tesco macie wyprzedaż ubranek dziecięcych :) i to tych ładnych wiosennych. :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 56
No nie tesco tez mam daleko wrr. W sumie i lepiej bo i tak kasy nie mam a prosic mi sie nie chce:/
Ps. Kocyk fajny : ) na lato w sam raz moja kumpela taki miala i zawsze mi sie podobal

No nie tesco tez mam daleko wrr. W sumie i lepiej bo i tak kasy nie mam a prosic mi sie nie chce:/
Ps. Kocyk fajny : ) na lato w sam raz moja kumpela taki miala i zawsze mi sie podobal

to jak już uzbierasz troche kasy to daj znać ;) Jak bedziesz chciała to ja ci pokupuje co chcesz i wysle ci pocztą ;) Tesco mam pod nosem :) A w sumie ile moze kosztować taka przesyłka? z 8-9 zł. Przy większej ilości ubranek to by sie opłaciło :)
Np. ten komplet kosztował 75 zł. A teraz bodajże 45 zł :) Body pakowane po 5 szt za 31 zł. a były 55 zł. , pajace 3 szt za 35 zł. albo 38 zł a były 55 zł.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki maja jestes kochana. My przez dwa mce splukani polowkowe usg 300 zl i oo. To jest strona tesco??? Ja mam ok30 km. Body sie oplacaja . Zobacze jutro na necie .

Do góry