reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Też byłam w Lidlu i takie ciuszki kupiłam na rozmiar 62/68 i na zdjęciu wyglądają na spore, ale myślę że na jesień będą jak znalazł :-)Zobacz załącznik 609569

Ale sliczne. Szkoda ze ja mam daleko do lidla. Za to we wtorek po usg robie napad na H&m . Ja juz wiem co mam po niki i wiem co potzeba czyli duzooo rzeczy.. no wrzucajcie ja tez lubie popatrzec. Poki co to mam 8 par skarpetek kupinych heh a od jutra w kaufie beda fajne ajtuzki i skarpeteczki :) tez atak zrobie

Śliczne te lidlowe ciuszki! Ja będę dopiero w piątek, więc pewnie nie zostanie za wiele... ale chcę też kupić podkłady do przewijania i te płatki kosmetyczne prostokątne, bo nawet atrakcyjna cena.
Oto nasze zakupy ciuszkowe jak do tej pory:
2014-02-12 13.04.39.jpg

a to takie przybory dla Dzidzi:
2014-02-12 13.01.49.jpg
w piątek mam zamiar coś dokupić, jakiś kocyk cieplejszy chociaż jeden, może wanienkę, ręczniki, zobaczymy co się uda :)

Załączniki

• 2014-02-12 13.04.39.jpg
    2014-02-12 13.04.39.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 76
  • 2014-02-12 13.01.49.jpg
    2014-02-12 13.01.49.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 86
Śliczne te lidlowe ciuszki! Ja będę dopiero w piątek, więc pewnie nie zostanie za wiele... ale chcę też kupić podkłady do przewijania i te płatki kosmetyczne prostokątne, bo nawet atrakcyjna cena.
Oto nasze zakupy ciuszkowe jak do tej pory:
Zobacz załącznik 609649

a to takie przybory dla Dzidzi:
Zobacz załącznik 609653
w piątek mam zamiar coś dokupić, jakiś kocyk cieplejszy chociaż jeden, może wanienkę, ręczniki, zobaczymy co się uda :)

fajne :) a powiedz mi co to jest to z sową białe na drugim foto? cudo! uwielbiam sowy :)

a moja mama mi dzis przyniosła rzeczy dla mojego synka :) w Tesco nakupowala :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 52
Majka to chyba pielucha flanelowa jest - tez mam takie, więc tak mi się wydaje :)

A do mnie dzisiaj kurier zawitał i przywiózł pościel dla mojej córci :)

pościel + ochraniacz
P2121050.jpg

przybornik na gadżety

P2121047.jpg

Załączniki

• P2121050.jpg
    P2121050.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 102
  • P2121047.jpg
    P2121047.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 80
Asica86 - fajne ciuszki :)

Gaska - ale mega ta poście z sowami! :D

Majaaa - ale Ci mama prezent zrobiła

Ja ostatnio odwiedziłam kilka lumpeksów w okolicy, ale albo nie umiem szukać, albo nic nie mieli fajnego. A czasem fajne i tanie rzeczy używane można upolować. Dam sobie jeszcze szansę i spróbuję kiedy indziej :)

Majaaa - ale Ci mama prezent zrobiła
wiedzialam ze tak bedzie! Moja mama namawiała mnie na dziecko już od dobrych pięciu lat :-p To teraz ma i świruje na tym punkcie ;-)

Majka to chyba pielucha flanelowa jest - tez mam takie, więc tak mi się wydaje :)

A do mnie dzisiaj kurier zawitał i przywiózł pościel dla mojej córci :)

pościel + ochraniacz
Zobacz załącznik 609687

przybornik na gadżety

Zobacz załącznik 609688

jak już mówiłam ja uwielbiam sowy :))) I planuje kupić taką pościel :) albo kocyk Własnie sie waham pod czym wolał by maluszek spać w lato :confused:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 58
Coraz wiecej tu rzeczy. Posciel slodka. Tez lubie bez nawe t mam w planach posciel do lozka i wozek kupic w tych kolorach. Mi sie niebieski w ogole nie podoba.

reklama
Dziewczyny super macie wszystko dla maluszkow.
Ja mam duzo rzezy ktore nadadza sie po Julii(trzeba przegrzebac piwnice).
Lozeczko jest trzeba wymienic materac,kupic koldre,poduche no i posciele bo po Julii mam rozowe:-p
Ja wczoraj w koncu zamowilam w H&M ten komplet z zeberka.Wzielam rozmiar 56 i dopiero wysylka jest w kwietniu.
Dzis lub jutro porobie foto tego co juz kupilam dla malego i wstawie.
A to ten komplecik:Zobacz załącznik 609724

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry