reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

kurcze chetnie przetestowalabym zasieg bo ten moj stary philips byl pod tym wzgledem rewelacyjny !!! ale wolalabym kupic kamerke bo praktyczniejsza ! zastanawiam sie nad zakupem jeszcze teraz i dopytam czy jak bedzie tracic zasieg to mozna ja oddac - mam na kim testowac wiec luzik :)

ta co emotion pokazala ta drozsza mi sie podoba bo wlasnie ma komunikacje dwustronna ... ciekawe tylko jak to dziala ... czy dzwiek jest znieksztalcony czy realny ...

reklama
Kurde ja mam dom parterowy, sypialnie mam odrazu pod tarasem wiec przez okno sprawdzałąm czy mała śpi.mi się ten sprzet podoba ale czy będzie mi potrzebny.
Widziałąm na wczasach dużo rodziców usypiało dzieci w pokojach a potem siedziało w kawiarniach z właśnie z nianami

Kurde ja mam dom parterowy, sypialnie mam odrazu pod tarasem wiec przez okno sprawdzałąm czy mała śpi.mi się ten sprzet podoba ale czy będzie mi potrzebny.
Widziałąm na wczasach dużo rodziców usypiało dzieci w pokojach a potem siedziało w kawiarniach z właśnie z nianami

kira poki bylam w starym domu gdzie byla mala przestrzen to tej niani nie docenialam ale teraz uwazam ze jest niezastapiona !!! i wlasnei przydaje sie na wyjazdach ...

no emotion ta twoja jest boska :) co do zasiegu to zalezy od grubosci murow przede wszystkim i od tego ile urzadzen zakloca dzialanie. moja niania np dziala u tesciow kiedy mlody spi na pietrze a my jestesmy w ogrodzie gdzies 10m oddaleni od budynku. ale w krakowie jak wyjde na ulice (dzieli nas jedna kawalerka od ulicy ) to juz nie ma zasiegu. w ogrodzie spoko ale to ledwo przez okno i kilka krokow

no emotion ta twoja jest boska :) co do zasiegu to zalezy od grubosci murow przede wszystkim i od tego ile urzadzen zakloca dzialanie. moja niania np dziala u tesciow kiedy mlody spi na pietrze a my jestesmy w ogrodzie gdzies 10m oddaleni od budynku. ale w krakowie jak wyjde na ulice (dzieli nas jedna kawalerka od ulicy ) to juz nie ma zasiegu. w ogrodzie spoko ale to ledwo przez okno i kilka krokow

na moim zadupiu jasnym nic nie zakloca wiec powinno wszystko dzialac dobrze :) przedam ten pomysl mojemu mezowi on sie lubuje w takich zabawkach wiec moze kupimy taka motorolke ... w koncu nie ma teraz jakis mega zakupow dla mlodej ...

reklama
Ja chyba całą rodzinę poproszę, żeby zrzuciła się na taką nianię konkretną :) Motorola wygląda super
mika dobry pomysl niz dostawac pelno brzydkich ciuchow :Dhehe [zart ze brzydkie] Ale jak masz ciuszki i w szystko to calkiem calkiem :)

Kochane te kocyki sa sliczne
ja mam takie 3, i tylko tak chce napomknac ze sie kompletnie nie nadaja na cieple dni :)

Ostatnia edycja:
Do góry