reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Lady ja flanelowe miałam do, przykrywania, na przewijak, do wózka żeby nie obrzygala materacyka bo są ładne kolorowe,
do obcierania smarkania, lekarza, przykrywania w uplane dni do spania w wózku, do przebierania w gości, i na ramię,miałam tetrowe

reklama
Skodzia, powiem Ci, że miałam te same dylematy. Ostatecznie nie mupiłam, lecz dostałam od kogoś dwie sztuki i tak jak dziewczyny piszą lezały na zmianie na przewijaku, bo ciepłe. Nie znalazłam dla nich lepszego pzreznaczenia.
A do przewijania w gościach miałam takie podkłady niby jednorazowe z Rossmana.

Rożek

o0xzpf.jpg

Pieluszki flanelowe

2duh1ep.jpg

Rożek bardzo ładny. I fajnie, że taki uniwersalny wzór. Będziesz miała też dla następnych dzieciaków. Ja dostałam rożki i kołderki od mamy, po mojej małej siostrze (13lat różnicy) i cieszę się, że są białe, bo mogę ich użyć niezależnie od płci. Jakby były różowe z falbankami to już trochę głupio dla chłopaczka;-)

A ja właśnie strasznie chciałam coś kupić dla dzieciaczka, ale nie miałam co, bo prawie wszystko dostałam od rodziny i znajomych. Autentycznie prawie wszystko, nawet wózek:szok:
A tu flanelowe pieluchy na forum. Hehehehe tego nie mam!:-D Zaraz wyszperam jakieś piękne. No i te ręczniczki z kapturkiem to wolę mieć nowe, świeże.Aż mi się gorąco zrobiło.

Rożek bardzo ładny. I fajnie, że taki uniwersalny wzór. Będziesz miała też dla następnych dzieciaków. Ja dostałam rożki i kołderki od mamy, po mojej małej siostrze (13lat różnicy) i cieszę się, że są białe, bo mogę ich użyć niezależnie od płci. Jakby były różowe z falbankami to już trochę głupio dla chłopaczka;-)

A ja właśnie strasznie chciałam coś kupić dla dzieciaczka, ale nie miałam co, bo prawie wszystko dostałam od rodziny i znajomych. Autentycznie prawie wszystko, nawet wózek:szok:
A tu flanelowe pieluchy na forum. Hehehehe tego nie mam!:-D Zaraz wyszperam jakieś piękne. No i te ręczniczki z kapturkiem to wolę mieć nowe, świeże.Aż mi się gorąco zrobiło.
My też będziemy mieć większość rzeczy po rodzinie, ale takie rzeczy jak ręcznik to higienicznie dzieciątko musi mieć swoje nowe :tak: Chyba ręcznika też nie będziemy musieli kupować, bo w sumie ciocia nam fajny wielki czerwony kupiła, może się ten wykorzysta, nowiutki, nieruszany.

A kolory to ja takie lubię, beże brązy, kolory ziemi i będę kupować neutralne nawet jak będę wiedziała jaka płeć dziecka będzie. Po prostu takie lubię.

Dobrze ,ze to moje drugie baby. Wiem co i jak tylko tera kolorystycznie sie nie zgadza .... aaaa ciekawe kiedy moja koszulka przyjdzie ,? :-$

Skodzia rożek super!
Ja jeszcze boję się kupować, ale chętnie sobie popatrzę...
Ja mam nadzieję, że też dostanę trochę rzeczy, bo same chłopaki na około się rodzą :) Tylko moją szwagierkę szlag trafi, bo tyle rzeczy mi przywiozła po dziewczynach, a tu dupa. Ale to dobrze, ona naprawdę wszystko różowe ma...
Kochana przełam swój strach :tak: Wtedy wszystko będzie lepiej ;-)

Oj tam różowe nie różowe, jak będziecie w domku na luzie to i Młody może różowe nosić, a co, metroseksualni noszą różowe koszuleczki to body czy pajaca nie można? :happy::-p

reklama
Do góry