reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

co do dady, to nie można mówić że odparzają czy uczulają KAŻDE dziecko, każde ma inną skórę i na drugim na pewno je wypróbuję :tak:
największe ręczniki z kapturkiem mają bodajże 100x100 i ja ich używam do dzisiaj na mojej prawie cztero i pół letniej córce :-)

reklama
Rożek

o0xzpf.jpg

Pieluszki flanelowe

2duh1ep.jpg

Skodzia, ładniusie! Proszę się nie śmiać z seniorki, zapytam tak... Po co flanelowe pieluchy? To nie tetrowych się używa??? Oświećcie koleżankę, plizzz. Te flanelowe piękniusie:)

Skodzia, ładniusie! Proszę się nie śmiać z seniorki, zapytam tak... Po co flanelowe pieluchy? To nie tetrowych się używa??? Oświećcie koleżankę, plizzz. Te flanelowe piękniusie:)
Kocham Cię za te pytania :-D

A wiesz, że ja też nie wiem :-D

Dziewczyny pisały o flanelowych to kupiłam, do przykrywania dziecka??? :rofl2:

Już się dowiedziałam, że do lekarza, do przebierania w gościach, jak mówiłaś do wózka, do przykrywania, do noszenia ale nie centralnie po karmieniu, żeby dzieciątku było milej i nikomu nic nie zapaskudzić ;-)

reklama
Do góry