reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
laski a ja szukam w czym isc na wielka impreze pod koniec stycznia ... nie jest to opcja balowa raczej urodziny w knajpie ... wypadaloby sobie cos sensownego kupic ale zero koncepcji !!!! heeeeelp
K
kaira24
Gość
Kup sobie jakąs fajna bluzkę tunikę do tego spodnie ciązowe rurkowe i masz git wyjscie. W tesco znajdziesz coś fajnego bo mas zjechać albo już byłaslaski a ja szukam w czym isc na wielka impreze pod koniec stycznia ... nie jest to opcja balowa raczej urodziny w knajpie ... wypadaloby sobie cos sensownego kupic ale zero koncepcji !!!! heeeeelp
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Kup sobie jakąs fajna bluzkę tunikę do tego spodnie ciązowe rurkowe i masz git wyjscie. W tesco znajdziesz coś fajnego bo mas zjechać albo już byłas
kulne sie jutro po wizycie bede miala czas i mozliwosc popatrzec
karolq8
Fanka BB :)
Tunika getry lub rurki:-)
L
ladybird76
Gość
Dobrze dziewczyny piszą
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wiecie jak ja w tunikach wygladam !! jak beczka smiechu !!! przy moim mega biuscie wszystkie na mnie wisza !!
juz predzej w jakiejs sukience w miare dopasowanej (tak tak moze to dziwnie brzmi ale lepiej tak sie czuje niz w wiszacej tunice)
zrobie wam potem jakies foty to mi powiecie w czym wygladam w miare
juz predzej w jakiejs sukience w miare dopasowanej (tak tak moze to dziwnie brzmi ale lepiej tak sie czuje niz w wiszacej tunice)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
mea bo wbrew pozorom osby puszyste powinny nosic dopasowane rzeczy - luzne tylko dodaja wiecej kg.wiecie jak ja w tunikach wygladam !! jak beczka smiechu !!! przy moim mega biuscie wszystkie na mnie wisza !!
reklama
K
kaira24
Gość
Mea to ja mam 4 rozmiary rożnicy miedzy gora a dołem,Kupuję tuniki asemetryczne, bluzki rozciagliwych materialow,jak dobrze dopasujesz w biuscie czesto są zwężane u dolu.Pięknie mieć rozmiary do 42 bo wszsystko znajdziesz potem zaczynają sie problemy