reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Ja mam ciazowe stare ale nie zamierzam w nich chodzic. Juz sobie takie alladynki upatrzylam . Kobieta w ciazy tez jest seksi :) :)

laski a ja szukam w czym isc na wielka impreze pod koniec stycznia ... nie jest to opcja balowa raczej urodziny w knajpie ... wypadaloby sobie cos sensownego kupic ale zero koncepcji !!!! heeeeelp

laski a ja szukam w czym isc na wielka impreze pod koniec stycznia ... nie jest to opcja balowa raczej urodziny w knajpie ... wypadaloby sobie cos sensownego kupic ale zero koncepcji !!!! heeeeelp
Kup sobie jakąs fajna bluzkę tunikę do tego spodnie ciązowe rurkowe i masz git wyjscie. W tesco znajdziesz coś fajnego bo mas zjechać albo już byłas

wiecie jak ja w tunikach wygladam !! jak beczka smiechu !!! przy moim mega biuscie wszystkie na mnie wisza !!
juz predzej w jakiejs sukience w miare dopasowanej (tak tak moze to dziwnie brzmi ale lepiej tak sie czuje niz w wiszacej tunice)
zrobie wam potem jakies foty to mi powiecie w czym wygladam w miare :)

wiecie jak ja w tunikach wygladam !! jak beczka smiechu !!! przy moim mega biuscie wszystkie na mnie wisza !!
juz predzej w jakiejs sukience w miare dopasowanej (tak tak moze to dziwnie brzmi ale lepiej tak sie czuje niz w wiszacej tunice)
zrobie wam potem jakies foty to mi powiecie w czym wygladam w miare :)
mea bo wbrew pozorom osby puszyste powinny nosic dopasowane rzeczy - luzne tylko dodaja wiecej kg.

reklama
Mea to ja mam 4 rozmiary rożnicy miedzy gora a dołem,Kupuję tuniki asemetryczne, bluzki rozciagliwych materialow,jak dobrze dopasujesz w biuscie czesto są zwężane u dolu.Pięknie mieć rozmiary do 42 bo wszsystko znajdziesz potem zaczynają sie problemy

Do góry