reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Ja przewijak mam stały regał kiedyś kupiłam na all. JA tylko ja w pokoju ubierałąm i prawie do 2,5 roku życia.Teraz wymieniłąm górę i znów bedzie w użyciu.Nie wyobrazam sobie bez tego.Wszystko mi sie tam miesciło, a po cc super sprawa.
4242712574

ja mam przewijak na łóżeczku turystycznym i uważam, że przyda mi się na pewno :-)
a ja wczoraj kupiłam kocyk idealnie mi pasuje do łóżeczka, mam też osobny do wózka i fotelika( ale te dostałam :-D ), stanik do karmienia na razie jeden, jak będę karmić to kupię drugi jakiś ładniejszy :-D i krem z filtrem, w końcu udało mi się dostać taki od pierwszych dni życia, bo nigdzie nie było...WP_20140517_002.jpg

Załączniki

• WP_20140517_002.jpg
    WP_20140517_002.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 136
Klaudyna my wiekszości nie kupujemy z filtrem żeby dzieciatko jak najwiecej wit D łapało.
A przewijak jakis czas był regałem na maskotki. Błonka te z Ikei sa wystarczajace

ja taki regal mam wlasnie do lazienki do kapieli !!! i na nim miekki przewijak

ja mam przewijak na łóżeczku turystycznym i uważam, że przyda mi się na pewno :-)
a ja wczoraj kupiłam kocyk idealnie mi pasuje do łóżeczka, mam też osobny do wózka i fotelika( ale te dostałam :-D ), stanik do karmienia na razie jeden, jak będę karmić to kupię drugi jakiś ładniejszy :-D i krem z filtrem, w końcu udało mi się dostać taki od pierwszych dni życia, bo nigdzie nie było...Zobacz załącznik 624730

klaudyna nie smarowalabym dziecka kremem z filtrem - tak jak kasia pisze bo blokujesz wit D a ona jest mega wazna!!!!

Ja mam sztywny przewijak na lozeczko i tam jeszcze od spodu koleczki sie przykreca zeby sie nie przesuwal ;-)

Śledzę wątek zakupowy bardzo wyrywkowo, więc może się powtórzę. Mam wątpliwość o majtki poporodowe, bo słyszałam, że jeden typ jest beznadziejny, bo nieprzewiewny, a drugi spoko, tylko nie wiem który jest który;)
Możecie wkleić te sprawdzone firmy?

na razie mam dwie pary takich i to moga być te beznadziejne?
wielorazowe-siateczkowe-majtki-poporodowe-s-m-canpol-babies.jpg

reklama
Przepraszam ze sie wtrace ;p

Majtki poporodowe to takie z siateczki najlepiej w aptece kupisz ;)

A mam pytanie czemu kremu z filtrem nie ? Przeciez skora noworodka niemowlaka jest taka delikatna a sa kremy ktore nie blokuja syntezy wit d w skorze dziecka ;) a w naszym klimacir wystarczy 20 a nir np 50 ;)

Do góry