reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Własnie ja nie wiem jaki laktator wybrać. Czy elektryczny czy ręczny... ja mam w sumie trzy koszule... ale jedna taka zmechacona troszkę :-p Ale może się przy porodzie przydać, nie będzie szkoda...

reklama
Ja się chyba z zakupem laktatora wstrzymam, chociaż ciągle się zastanawiam czy będzie mi potrzebny. Jak coś to chyba ręczny jedynie przy nawale pokarmu, eh, ciężka sprawa :p

Koszule do szpitala mam 2 + jedną do porodu

11.05. 002.jpg
Mój ostatni lumpeksowy zakup :D aż 12zł, ale jak ja widzę coś w panterkę albo futerko to nie mogę przejść obojętnie :D

Załączniki

• 11.05. 002.jpg
    11.05. 002.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 97
Co do laktatorow to ja mam ten sprawdzony, tani, szybki I niezawodny! Screenshot_2014-05-11-15-23-15.jpg

Załączniki

• Screenshot_2014-05-11-15-23-15.jpg
    Screenshot_2014-05-11-15-23-15.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 135
kolorlove widze, ze cena 35zl mniej wiecej, tak ja kupowalam w aptece, jest lakta I lakta plus z butelka, ja bylam mega zadowolona I teraz tez taki kupie:)

śliczne futerko :-D
co do laktatorów to ja, tak jak już pisałam, poczekam aż Malutka pojawi się na świecie i wtedy wybiorę odpowiedni :-)

Mam pytanie, wiem może i głupie no ale...
Czy wszystkie kupowałyście przewijaki i korzystałyście z nich??
Bo jeszcze nie kupiłam- niby nie duży wydatek, ale się zastanawiam czy faktycznie będę na nim przewijać malutką, czy w każdym możliwym miejscu.
A może kupić tylko taki turystyczny rozkładany i do torby wejdzie i mało miejsca zajmuje.
Czy lepiej kupić?

reklama
Mam pytanie, wiem może i głupie no ale...
Czy wszystkie kupowałyście przewijaki i korzystałyście z nich??
Bo jeszcze nie kupiłam- niby nie duży wydatek, ale się zastanawiam czy faktycznie będę na nim przewijać malutką, czy w każdym możliwym miejscu.
A może kupić tylko taki turystyczny rozkładany i do torby wejdzie i mało miejsca zajmuje.
Czy lepiej kupić?

ja mam przewijak na lozeczku - z niego sie korzysta duzo i drugi w lazience do kapieli ... takich turystycznych nie mam bo przy agatce uzywalam pieluch ktore rozkladalam gdzie tam bylam ... na poczatek jeszcze mialam podklady szpitalne i ich uzywalam do przewijania ...

Do góry