reklama
kolorlove
Fanka BB :)
Ja się chyba z zakupem laktatora wstrzymam, chociaż ciągle się zastanawiam czy będzie mi potrzebny. Jak coś to chyba ręczny jedynie przy nawale pokarmu, eh, ciężka sprawa
Koszule do szpitala mam 2 + jedną do porodu
Koszule do szpitala mam 2 + jedną do porodu
kolorlove
Co do laktatorow to ja mam ten sprawdzony, tani, szybki I niezawodny! Zobacz załącznik 623752
dzięki Minisia właśnie widziałam na necie, że są tanie, ale wstrzymam się i jak będzie mi potrzebny to kupię. W aptece też pewnie taki dostanę, a jak tani to nie będzie aż tak szkoda kasy
klaudynaaa
śliczne futerko
co do laktatorów to ja, tak jak już pisałam, poczekam aż Malutka pojawi się na świecie i wtedy wybiorę odpowiedni :-)
co do laktatorów to ja, tak jak już pisałam, poczekam aż Malutka pojawi się na świecie i wtedy wybiorę odpowiedni :-)
Mam pytanie, wiem może i głupie no ale...
Czy wszystkie kupowałyście przewijaki i korzystałyście z nich??
Bo jeszcze nie kupiłam- niby nie duży wydatek, ale się zastanawiam czy faktycznie będę na nim przewijać malutką, czy w każdym możliwym miejscu.
A może kupić tylko taki turystyczny rozkładany i do torby wejdzie i mało miejsca zajmuje.
Czy lepiej kupić?
Bo jeszcze nie kupiłam- niby nie duży wydatek, ale się zastanawiam czy faktycznie będę na nim przewijać malutką, czy w każdym możliwym miejscu.
A może kupić tylko taki turystyczny rozkładany i do torby wejdzie i mało miejsca zajmuje.
Czy lepiej kupić?
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mam pytanie, wiem może i głupie no ale...
Czy lepiej kupić?
ja mam przewijak na lozeczku - z niego sie korzysta duzo i drugi w lazience do kapieli ... takich turystycznych nie mam bo przy agatce uzywalam pieluch ktore rozkladalam gdzie tam bylam ... na poczatek jeszcze mialam podklady szpitalne i ich uzywalam do przewijania ...