reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja w sumie do karmienia nie mam wogule.
Mam jedna na ramiaczkach co byla w komplecie ze szlafrokiem a tak to podkoszulki na ramiaczkach x2 i spodnie od pidzamy
Mam jedna na ramiaczkach co byla w komplecie ze szlafrokiem a tak to podkoszulki na ramiaczkach x2 i spodnie od pidzamy
Jeśli chodzi o laktator ja mam ręczny avanta i chwalę.
Do szpitala mam spakowane 2 koszule, ale chyba spakuje 3 na ramiączka, bo po urodzeniu pociłam się nieziemsko i codziennie musiałam zmieniać koszulę, więc dawałam mamie a Ona mi prałą(leżałam ponad 7 dni ze względu na małą).
Do szpitala mam spakowane 2 koszule, ale chyba spakuje 3 na ramiączka, bo po urodzeniu pociłam się nieziemsko i codziennie musiałam zmieniać koszulę, więc dawałam mamie a Ona mi prałą(leżałam ponad 7 dni ze względu na małą).
klaudynaaa
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny :-)
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Ja z laktatorem wrocilam po porodzie ze szpitala.Przyszla babka, podpisuje sie papiery i zabierasz urzadzenie do domu.
Nie pamietam juz, ale chyba pierwszy miesiac byl za darmo, potem cos sie placilo.
Margo jak to bylo u ciebie w szpitalu?
Ja o ile dobrze pamietam do szpitala z Julia mialam jedna koszule wzieta.
Do porodu i tak daja ta szpitalna, po mialam swoja a pozniej to w dresie chodzilam.
Nie pamietam juz, ale chyba pierwszy miesiac byl za darmo, potem cos sie placilo.
Margo jak to bylo u ciebie w szpitalu?
Ja o ile dobrze pamietam do szpitala z Julia mialam jedna koszule wzieta.
Do porodu i tak daja ta szpitalna, po mialam swoja a pozniej to w dresie chodzilam.
a_aparatka
Fanka BB :)
u nas w szpitalu niepozwalają nic oprócz majtek siatkowych i wkładów na dół zakładać. Ma sie wietrzyć )
u nas też trzeba koszulę i wietrzyć. ja miałam dwie koszule i myslalm ze wystarczy, ale teraz byłam w szpitalu 6 dni i co dwa dni zmieniałam i mi zabrakło, mama mi dokupiła. Jak miałam skurcze to leciała mi siara i niestety koszule były do zmiany.
Jak sie lezy 2 dni to 2 szt. wystarczą ale jak trzeba będzie dłużej to juz kiepsko....
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
u nas w szpitalu niepozwalają nic oprócz majtek siatkowych i wkładów na dół zakładać. Ma sie wietrzyć )
a jak masz pidzame to kaza ci z golym tylkiem chodzic bo nie sprosta ich wymaganiom.. ?