reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Bardzo ładny kosz. Jakoś te co oglądam w Polsce mi się nie podobają, bo są tak dziwnie rozbudowane, a le ten jest minimalistyczny i piękny.

reklama
mi też się podobały kołyski jak chodziłam w ciązy z Lili ale zrezygnowałam z tego pomysłu jak wyobraziłam sobie co zrobię jak mała z niej wyrośnie (zapewne około 3-4 m-ca) a będzie przyzwyczajona do bujania to później co? rączki?? o niee.. więc staneło na zwykłym lóżeczku

Moja siostra mieszka w Uk ,wiec ja kupie w moim ulubionym sklepie Mammas&Pappas .
Moses Baskets, Mamas & Papas beautiful range of Moses Baskets and stands for your baby

Ale widze ,ze duzo ich jest tez na Allegro:
Kosz mojzesza - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Emotion: to kosze sa specialnie dla niemowlakow wiec sa stabilne. Ogladalam taki w sklepie. Poza tym mini bobo sie nie rusza,a ja bede uzywac go max 4 miesiace. Absolutnie nie chce dluzej spac z dzieckiem w sypialni. Oli od poczatku spi u siebie i jest dobrze.

A propo lozeczek. By mozna je lekko bujac Brio wymyslilo taki gadjet. Mam i bardzo sie sprawdza. Szczegolnie jak bobo malutkie

BRIO.jpgbrio-bed-rockers-pink-6549.jpg

Istnieja jeszcze takie lozeczka. Tutaj dosc popularne. Kolezanka ma i bardzo chwali ,ze w nocy niesamowita wygoda. widzialam ,tez ze mozna dokupic barierke jak lozeczko chce sie odczepic.
e9d957adfcf4951907ce5d318285d80c.jpg

Ja jednak zostane przy Mojzeszowym koszu.

Załączniki

• BRIO.jpg
    BRIO.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 56
  • brio-bed-rockers-pink-6549.jpg
    brio-bed-rockers-pink-6549.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 47
  • e9d957adfcf4951907ce5d318285d80c.jpg
    e9d957adfcf4951907ce5d318285d80c.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 47
Winki wlasnie moj byl malo stabilny, albo takie byl moje wraznie.

Mija niuska byla b ruchliwym dzieckiem, na 4 miesiace juz sama siadala t moze dlatego balam sie tk bardzo.

Emotion czemu Cię nie ma wcale na głównej? Wracaj ;-)
Dzieki skodzia :-)
Dzis probuje pierwzy post na probe i zobaczymy czy zostane na dluzej czy calkiem sie pozegnam :-)

reklama
No i zwróć uwagę na drobny detal - tam jest skokowa zmiana wysokości położenia materaca - możesz nie dopasować do łóżka. Generalnie fajny bajer :)

Do góry