karolq8
Fanka BB :)
Mam super sa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczne te literki, a gdzie takie można dostać ?
Dziewczyny jakie lozeczko kupujecie dla maluchow? Drewniane czy turystyczne, bo ja mam dylemat...
Sliczne te literki, a gdzie takie można dostać ?
Dziewczyny jakie lozeczko kupujecie dla maluchow? Drewniane czy turystyczne, bo ja mam dylemat...
my mamy po Niuńce łóżeczko drewniane w domu i turystyczne na wyjazdyDziewczyny jakie lozeczko kupujecie dla maluchow? Drewniane czy turystyczne, bo ja mam dylemat...
Mi się wydaje, że takie turystyczne nie jest dobrym rozwiązaniem na stałe spanie dziecka. W większości łóżeczek turystycznych materac, który jest w komplecie i składa się z kilku takich "płyt", tylko do niektórych można włożyć materac piankowy, bo te lepsze są już za ciężkie. Na wyjazd ok, ale na stałe wydaje mi się, że najlepiej kupić łóżeczko z dobrym materacem, żeby plecki dziecka były cały czas dobrze podtrzymane. Ja w każdym razie mam w planie kupić łóżeczko drewniane, turystyczne (bo dużo jeździmy, a poza tym rodzina poza Wrocławiem mieszka) i kołyskę (na pierwsze miesiące życia).